Căutare Live

Oprește-te din tot ce faci! Alex Abagiu și Radu Vlăduț, filmați în timp ce cântă ”Tresure”, la Asia Express: ”Sper să nu devină virale imaginile!”

Tensiunea se amplifică la Asia Express, iar noua probă din cadrul acestui episod îi agită teribil pe concurenți, care încearcă să-și asigure locul în avionul care-i va duce în Taiwan.

Până când vor ajunge să se califice la jocul pentru amuletă, concurenții trebuie să îndeplinească misiunile lansate de Gina Pistol pe traseu. Prima dintre ele, să asculte melodia "Treasure" semnată de Bruno Mars, apoi să învețe versurile și să fredoneze.

Dacă Florin Ristei s-a bucurat teribil, alții n-au fost deloc încântați.

”Mi-au dat o foaie cu scrisul așa de mic, că nu vedeam nimic.”, s-a plâns chef Bontea, în timp ce Ristei a fost încântat: ”Poate recuperăm un pic.”, a spus el.

”Gina e conștientă că nu suntem cei mai talentați. Cântam ca niște pisici bete. Să sperăm că nu vor deveni virale aceste filmări.”, a spus Alex Abagiu.

Cum s-au descurcat ceilalți concurenți, află urmărind clipul de mai sus!

Se ascut armele la Asia Express. Florin Ristei, atac dur: ”Mi-ar plăcea să iasă Fodor și Bontea sau Abagii!”... Răsturnare de situație la Asia Express. Concurenții, provocați să-i convingă pe oamenii care i-au luat la autostop să fa...
Ultimele știri
x