Antena Căutare

Cum găsești omul din poză, pe străzile aglomerate? Adda și Cătălin, scandal uriaș: „Nu esti tu miezul din castravete”

În ediția 30 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, Cele patru echipe primesc o nouă misiune de la Gina Pistol. Concurenții trebuie să găsească persoanele din fotografiile primite!

Ziua a început în forță pentru concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Încă de la primele ore ale dimineții, stațiile au sunat și Gina Pistol a anunțat o nouă misiune!

citește și: Vedetele de la Asia Express s-au apucat de afaceri în Taiwan și au făcut spectacol! Ce s-a întâmplat în ediția 29 din sezonul 3 al emisiunii

„În posesia voastră se află niște plicuri roșii, în care există o poză. Persoana din fotografie se află pe Wenhua Road. Trebuie să mergeți să o găsiți, fiindcă vă va da o monedă, dar și plicul în care se află informații despre cursă. Grăbiți-vă”, a anunțat frumoasa prezentatoare.

Cum găsești omul din poză, pe străzile aglomerate? Adda și Cătălin, scandal uriaș: „Nu esti tu miezul din castravete”

Adda și Cătălin în sezonul al emisiunii Asia Express

Adda și Cătălin în sezonul al emisiunii Asia Express

Așa cum vă puteți imagina, concurenții nu s-au bucurat prea tare de această sarcină. Au terminat rapid cu pregătirile pentru drum și au pornit în căutarea persoanei din poză!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nici de data aceasta certurile dintre Adda și Cătălin nu au lipsit! La un moment dat, artista a răbufnit și a aruncat replici acide partenerului său: „Nu esti tu miezul din castravete”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

„Asia Express” a doborât un nou record de audienţă! Greul abia acum urmează pentru concurenți! Vor trebui să mănânce gâ... Ouă putrezite și fermentate, delicatesa care a dat fiori vedetelor Asia Express! „O să-mi miroasă gura și stomacul a mor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x