Antena Căutare

Urmează multe momente tensionate pentru vedete! Concurenții din Asia Express devin vânzători ambulanți

În aceasta seară, concurenții Asia Express îşi vor însuşi rolul de vânzători ambulanți. Doar două echipe se vor duela pentru recompensă, într-o probă a îndemânării. De la ora 20 vedeţi prin ce peripeţii trec vedetele şi cum se vor descurca într-o nouă aventură pe drumul Elefantului.

În aceasta seară, concurenții Asia Express îşi vor însuşi rolul de vânzători ambulanți. Doar două echipe se vor duela pentru recompensă, într-o probă a îndemânării. De la ora 20 vedeţi prin ce peripeţii trec vedetele şi cum se vor descurca într-o nouă aventură pe drumul Elefantului.

Cel mai dur reality show continuă în seara aceasta, cu o nouă provocare pentru cele șapte echipe rămase în lupta pentru imunitate. Concurenţii vor vinde pietre semiprețioase, iar cu banii câștigați vor cumpăra cadouri pentru un cuplu de mineri din Sri Lanka.

Concurenții vor încerca să impresioneze și să își ducă misiunea la bun sfârșit cât mai rapid, motiv pentru care Bogan și Cocuța vor face o demonstrație de dans, iar Șerban Copoț și Cosmin Seleși vor avea ocazia să facă negoț chiar cu o româncă.

Urmează multe momente tensionate pentru vedete!

Aproape 2.100.000 de telespectatori au urmărit cel mai dur reality-show duminică seară, în minutul de maximă audiență. Show ul Asia Express a fost lider de piaţă pe targetul urban şi naţional. Care sunt cele patru cupluri care se califică la o șansă de a juca în proba Amuletei, vedeţi de la ora 20. Aventura vedetelor continuă pe Drumul Elefantului.

La nivelul întregii țări cei mai mulți telespectatori au privit cu sufletul la gură aventura vedetelor de pe Drumul Elefantului. Aproape 2.100.000 de telespectatori au urmărit aseară Asia Express în minutul de maximă audiență, la 20.50. Emisiunea a fost lider de audiență cu o medie de 7,4 puncte de rating și 15,4 % cota de piață.

Asia Express continuă! Provocare dificilă pentru concurenți! Au devenit vânzători ambulanți. Pe ce au trebuit să obțină ... Ruby și iubitul ei, ceartă fabuloasă pe marginea drumului! „Eu mă pricep doar la pietre de dat în cap”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x