Antena Căutare

Concurenții din Asia Express livrează mâncare cu mitraliera! Sorin Bontea: "Pe scaunul din față are o armă!"

În Asia Express sezonul 3, concurenții din Asia Express care iau parte la cursa pentru ultima șansă, din ultima etapă din Filipine, livrează mâncare, dar nu oricum, ci cu mitraliera! 

”Pe scaunul din față are o mitralieră!”, a observat Sorin Bontea în timp ce se afla într-o mașină. Dar ce contează? Miza este mare! Toate cele cinci echipe luptă pentru un bilet spre Taiwan, cea de-a doua destinație din Asia Express, sezonul 3.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, frații Ristei, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin, Alex Abagiu și Radu sunt cele 5 cupluri de vedete care au intrat în cursa ultimatum, după ce Speak și Ștefania s-au calificat automat în etapa din Taiwan.

Pentru una dintre perechile menționate, drumul în concurs se va opri, căci la finalul acestei etape ancora este roșie. Primele trei perechi ajunse înapoi la Gina la finalul zilei vor primi automat „pașaportul de trecere” către Taiwan. Ultimele două perechi vor trece printr-un nou set de provocări dure, iar una dintre ele va fi eliminată.

Sorin Bontea, îngrozit de o piață din Filipine, plină cu capete de porc: "Piața Obor era lux. Pe carne sunt o tonă ... Frații Ristei sau Alex Abagiu și Radu!? Una dintre echipe va fi eliminată din Asia Express și nu va ajunge în Taiwan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x