Antena Căutare

Concurenţii din „Asia Express”, sezonul 3, disperați! Ce au trebuit să vândă. „Vai, cât de penibil! Oroare!". Video

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, s-au transformat în vânzători de supă, într-o nouă misiune, pe „Drumul Comorilor”. Dar nu orice fel de supă!

Mai exact, concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au fost provocați să vândă trei supe Bulalo, ce sunt destul de scumpe, aducând clienți la restaurantul ce le vindea.

Echipele au fost provocate să obțină în acest fel bani pentru a cumpăra o sticlă de Lambanog, pe care să le-o ducă gazdelor, la fermele de pește de la lacul Taal. Doar două echipe se pot califica pentru a ajunge acolo.

„Mi s-a părut complicat. Supa era foarte scumpă – aproximativ 35 de lei. Și la noi e scump”, a spus Speak, care a admonestat-o pe Ștefania: „Tu habar n-ai cât e o supă la noi în București!”.

„Era o oroare olfactivă! Un borhot de oase!", a spus Radu, care face echipă cu Alex Abagiu.

„Vai, cât de penibil e!”, a spus Alexandra, fiica lui Nico.

Ce strategii au pus în aplicare concurenții pentru a reuși să vândă supele, vedeți în clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

Speak şi Ştefania, moment tensionat! I-au creat probleme în familie unui şofer! „Nu știu ce îmi va face mai târziu!” – V... Ștefania și Speak au câștigat o amuletă, după o probă chinuitoare în Asia Express, sezonul 3! „Ne-au degerat mâinile!” -...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x