Antena Căutare

Florin Ristei a dat buzna peste oamenii din case, la Asia Express! Concurentul a căutat femeia din poză! „Aici locuiește o doamnă?”

O nouă misiune incredibilă în sezonul 3 al emisiunii Asia Express! De data aceasta, concurenții trebuie să găsească anumiți localnici, având doar o stație walkie-talkie și o poză!

Frații Ristei s-au descurcat de minune la făcut autostopul, datorită priceperii fratelui său, Dan. Se pare că acesta a găsit metoda prin care poate convinge șoferii să-i ducă la destinația dorită!

Odată ajunși la Barangay, concurenții de la Asia Express au aflat care este următoarea sarcină! Fiecare echipă primește două stații de walkie-talkie pentru a putea comunica. Unul primește două poze cu două persoane, în timp ce celălalt pleacă să găsească persoanele descrise de coechipier, pe baza fotografiilor.

Această misiune nu este una ușoară, căci e greu să cauți anumiți localnici, din casă în casă, urmărind mici indicii din aspectul fizic, precum o aluniță sau forma buzelor.

Florin Ristei a dat buzna peste oamenii din case, la Asia Express! Concurentul a căutat femeia din poză! „Aici locuiește o doamnă?”

Concurenții de la Asia Express (sezonul 3) au căutat anumiți localnici, folosind doar poze

Concurenții de la Asia Express (sezonul 3) au căutat anumiți localnici, folosind doar poze

Frații Ristei au lăsat emoțiile deoparte, ba chiar au început să intre direct în casele oamenilor, în căutarea persoanelor din fotografii. Unii localnici s-au speriat, alții au privit amuzați și căutarea a continuat!

Din urmă au venit și celelalte echipe, care s-au apucat imediat de treabă! Cât de bine s-au descurcat? Află totul urmărind materialul video de mai sus din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Fratele lui Florin Ristei a găsit cheia succesului la făcut autostopul! Șoferii nu-l mai pot refuza! „Am învățat de la F... Rezistă cine poate la Asia Express! Sorin Bontea a ajuns să meargă pe picioroange! „Era să-mi sară genunchiul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x