Antena Căutare

Rezistă cine poate la Asia Express! Sorin Bontea a ajuns să meargă pe picioroange! „Era să-mi sară genunchiul”

Concurenții din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au trecut printr-o misiune destul de dificilă atunci când au primit sarcina de-a găsi două persoane, folosind doar niște stații de walkie-talkie și niște fotografii. Dar greul nu s-a terminat aici!

După ce au mers din poartă în poartă și după ce au oprit zeci de localnici pentru a verifica dacă au găsit persoanele pe care le caută, concurenții din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au primit o nouă poză, la finalul sarcinii.

citește și: Fratele lui Florin Ristei a găsit cheia succesului la făcut autostopul! Șoferii nu-l mai pot refuza! „Am învățat de la Fodor”

Au căutat localnicul respectiv și acesta le-a înmânat plicul cu următoarea sarcină! De data aceasta, concurenții trebuie să învețe să stea cel puțin cinci secunde pe picioroange!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rezistă cine poate la Asia Express! Sorin Bontea a ajuns să meargă pe picioroange! „Era să-mi sară genunchiul”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Totuși, nimeni n-a renunțat prea ușor! Concurenții de la Asia Express au demonstrat încă o dată faptul că nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat.

Cine a căzut, cine s-a lovit și cine s-a enervat la proba de picioroange? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Florin Ristei a dat buzna peste oamenii din case, la Asia Express! Concurentul a căutat femeia din poză! „Aici locuiește... Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat amuleta și primesc un răsfăț pe măsură, la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x