Antena Căutare

Fratele lui Florin Ristei a găsit cheia succesului la făcut autostopul! Șoferii nu-l mai pot refuza! „Am învățat de la Fodor”

Se anunţă un traseu foarte dificil pentru concurenţii din sezonul 3 al emisiunii Asia Express! Este o adevărată provocare pe un drum preponderent în rampă cu multe serpentine şi curbe extreme!

Ziua a început devreme pentru vedetele de la Asia Express, care și-au făcut înviorarea făcând autostopul. Frații Ristei au încercat să-și păstreze avantajul pe care îl au și au abordat șofer după șofer, în speranța că vor găsi pe cineva disponibil să-i lase cât mai aproape de următoarea destinație.

Rugăminți fierbinți, cuvinte emoționante și tot felul de alte trucuri, asta au folosit concurenții pentru a convinge pe cineva să-i ia cu mașina. Dan, fratele lui Florin Ristei, a avut chiar și un truc neașteptat!

Fratele lui Florin Ristei a găsit cheia succesului la făcut autostopul! Șoferii nu-l mai pot refuza! „Am învățat de la Fodor”

Florin și Dan Ristei, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Florin și Dan Ristei, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

După fiecare zi, competiția din sezonul 3 al emisiunii Asia Express devine tot mai acerbă, iar vedetele resimt din plin adrenalina, dar și oboseala.

Ce a urmat? Află totul urmărind materialul video de mai sus din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!

Concurenții Asia Express, sezonul 3, ajung în triburile Igorot. "Când i-am văzut pe băieții cu oasele la gât...&quo... Florin Ristei a dat buzna peste oamenii din case, la Asia Express! Concurentul a căutat femeia din poză! „Aici locuiește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x