Antena Căutare

Concurenții, puși la muncă grea la Asia Express! Teleșpan: „Mă duc pe urmele lui Ipate. Mă doare”

Aflaţi în Badami, concurenţii celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, au primit de la Gina Pistol indicațiile pentru un nou joc, de care depinde ordinea plecării mai departe în cursă.

Aflaţi în Badami, concurenţii celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, au primit de la Gina Pistol indicațiile pentru un nou joc, de care depinde ordinea plecării mai departe în cursă.

Cum nu există un sistem de canalizare, localnicii îşi aduc în fiecare zi apă acasă, pe care o depozitează într-un container în faţa locuinţei. Concurenţii au fost provocați să le dea o mână de ajutor, cărând prin sat mai multe ulcioare cu apă.

„Mă duc pe urmele lui Ipate cu proba asta! Eu am o hernie cervicală care mă doare foarte tare când car lucruri grele. Mă sperie, mai ales după ce a pățit Ipate”, a spus Teleșpan, care a vărsat nu doar apă în acele containere, ci și o serie de înjurături, pe parcursul probei.

„A fost un sentiment urât pentru mine, pentru că ea era în competiție cu alți băieți”, a spus și Robert, care i-a lăudat atitudinea lui Ruby la această probă.

CRBL și Oase se bucură de statutul dobândit cu ajutorul imunităţii – acela de nu participa la misiuni şi de a-şi petrece restul zilelor din această etapă la hotel.

George Vintilă a câștigat proba, astfel că Șerban Copoț va pleca primul în cursă.

Cum s-au descurcat concurenții la această probă puteți vedea în clipul de mai jos din Asia Express.

Lacrimi amare la Asia Express! Echipele au fost despărțite din nou. „Nu ne vine să credem. Urâtă situație”... „M-am lipit ca timbrul de scrisoare”. Au fost formate noi echipe la Asia Express! Emoții teribile pentru una dintre ele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x