Antena Căutare

Concurenții de la ”Asia Express”, puși în dificultate de hainele tradiționale indiene! CRBL: ”După patru noduri m-ai pierdut!”

O nouă ediție a emisiunii ”Asia Express” aduce noi provocări pentru concurenți, însă misiunea din această seară n-a fost deloc pe placul concurenților.

O nouă ediție a emisiunii ”Asia Express” aduce noi provocări pentru concurenți, însă misiunea din această seară n-a fost deloc pe placul concurenților.

”Simpaticilor, bună dimineața. A trecut o săptămână de India. Suntem tot pe Drumul Elefantului. Dragii mei, nu știu dacă ați observat cât de frumoase și elegante sunt femeile de aici.”, a spus Gina Pistol.

Ulterior, ea le-a dezvăluit că în această seară trebuie să plece în curs îmbrăcați în haine tradiționale indiene, adică în sari. Ei vor fi, însă, nevoiți să le îmbrace corect singuri, după o demonstrație pe care au primit-o de la localnici.

”Așa vom merge la autostop. Super.”, a exclamat Paul Ipate, în timp ce iubitul lui Ruby s-a arătat interesat: ”Să învățăm și noi să facem.”, i-a spus Robert cântăreței, înainte de a începe reprezentația.

”M-ai pierdut. După patru noduri... N-am înțeles nimic.”, a spus CRBL.

Tehnica de înfășurare a sari-ului este o artă care necesită multă îndemânare, pentru că bucata de material a piesei de vestimentație are de la patru la opt metri lungime.

Vedeți cum au primit vestea concurenții, în clipul de mai sus!

Ana Morodan, criză de nervi la ”Asia Express”: ”Mai lasă-mă în pace, fă, că m-am săturat să joc după regulile lor. Eu îl... Discuții aprinse între Bogdan și Cocuța, la ”Asia Express”: ”Ține materialul ăsta cu mâna, că de-aia ți-a dat-o Dumnezeu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x