Antena Căutare

Tensiuni la „Asia Express”! Concurenții trebuie să calce hainele localnicilor pe staţii mobile! „Căpoasa lui Dumnezeu!”

O nouă misiune le dă bătăi de cap concurenților „Asia Express”, în ediția de luni a emisiunii. Echipele trebuie să calce hainele localnicilor pe nişte staţii mobile.

O nouă misiune le dă bătăi de cap concurenților „Asia Express”, în ediția de luni a emisiunii. Echipele trebuie să calce hainele localnicilor pe nişte staţii mobile.

„Trebuie să convingeți localnicii de la patru adrese diferite să vă dea fiecare câte două obiecte vestimentare care trebuie călcate. Când aveți toate rufele, vă veți întoarce aici să le călcați. Trebuie să primiți aprobarea unui judecător, apoi trebuie să livrați obiectele la adresele de la care le-ați luat, fără să le încurcați”, arată textul noii misiuni pentru concurenții „Asia Express”.

Jojo și Paul Ipate au ajuns primii la locul misiunii.

„Scopul este ca noi să ne mișcăm atât de rapid încât să păstrăm avantajul”, au spus Jojo și Paul Ipate, între care au apărut și tensiuni.

„Căpoasa lui Dumnezeu!”, i-a strigat Paul Ipate lui Jojo.

Cocuța și Bogdan Boantă, însă, au avut un ghinion teribil.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

Ruby, dans fierbinte în bikini, la „Asia Express”! „Ce viață!” – Video... Jojo a făcut o criză de nervi la „Asia Express”! A izbucnit în plâns! „Cineva face mișto de mine. Nu mai fac nicio probă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x