Antena Căutare

Mario Fresh suportă cu greu izolarea! Cum își petrece timpul, singur, și ce i se pare cel mai dificil. „Am slăbit! Voi lansa o nouă piesă, cu videoclip” - VIDEO

Mario Fresh, fost concurent în „Asia Express”, sezonul 3, suportă cu greu izolarea, în contextul pandemiei de coronavirus, mai ales că este nevoiit să își petreacă timpul singur în casă. 

„Dupa un calcul rapid, nu ma fost olimpic la matematica, dar ma descurc, am 17 zile azi. Sincer, nu mai pot. Eu eram obisnuit sa nu am timp in cele 24 de ore dintr-o zi sa mi termin treburile inainte si acum mi se pare ca am prea mult timp si ma si plictisesc.

M-am uitat deja la foarte multe seriale, am facut curatenie in casa de nu am ce sa mai fac, am facut curatenie generala dupa curatenie generala dupa care iar curatenie generala. Din pacate m a prins singurel, pentru ca iubita mea a venit din Londra si s-a dus la ea acasa, sa stea in autoizolare din apartamentul ei de sus”, a spus Mario Fresh.

În plus, tânărul artist, care a făcut echipă cu Alex Velea în „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”, a spus că își gătește singur, uneori cu sfaturile mamei, prin intermediul internatului. În timpul petrecut în izolare, până acum, artistul a slăbit.

„Îmi gătesc. Sunt un bucatar desavarsit! Glumesc! Stiu sa fac mancare, ma mai ajuta mama pe facetine la ceea ce nu stiu dar stiu in mare parte. Stiu sa fac piept de pui, orez, legume la gratar, ovaz, omleta, salate, mai ales pentru dieta, ceea ce manac eu de obicei, ca eu mai ales ca am si slabit acum de cand stau in carantina. Eu am slabit, nu m-am ingrasat”, a spus el.

Mario Fresh a mai spus că nu se compară, totuși, izolara, cu experiența din „Asia Express”, sezonul 3. Măcar acasă poate fi relaxat!

Ar vrea ca imediat ce va încheia perioada de izolare să meargă la un concert,d ar este conștient că ar fi imposibil.

În plus, Mario Fresh a anunțat că va lansa o nouă piesă, „Ne mințin”, în două săptămâni. Piesa are și un videoclip, filmat în Tenerife.

Urmăriți întregul interviu cu Mario Fresh, din izolare, în clipul de mai sus din „Observator”.

Vedetele din cursa „Asia Express - Drumul Comorilor” ajung în Taiwan! Noi provocări! Speak: „Eu sunt bun pe mimă și cred... Dezvăluiri incendiare despre noile reguli de la Asia Express! Alina Ceușan și Oase au spus TOT, la DE SPEAK Firu-n patru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x