Antena Căutare

CRBL a făcut dezvăluiri din culisele Asia Express, la Observator! Oase are probleme de sănătate! „Este la analize”

CRBL a făcut dezvăluiri despre Asia Express – Drumul Elefantului, la Observator, și a spus că Oase are probleme de sănătate, mai ales că a rămas cu „sechele” din cel mai dur reality show.

CRBL a făcut dezvăluiri despre Asia Express – Drumul Elefantului, la Observator, și a spus că Oase are probleme de sănătate, mai ales că a rămas cu „sechele” din cel mai dur reality show.

„Eu fac bine, dar prostul meu e bolnav, e la analize. Are viroză, răceală, combinații de astea, dormit pe gresie dimineața… El încă a rămas cu sechele și își testează capacitățile de rezistență”, a pus CRBL.

Concurentul la Asia Express a spus că a ajuns să participe la emisiune datorită lui Oase.

„Nici eu nu știu cum de l-am ales tocmai pe el. La început regretam, mă gândeam ce o să face u cu amărâtul ăsta. Însă, nu știu dacă aungeam eu să merg la Asia dacă nu mă convingea el. Am făcut bine că l-am luat, pentru că ama avut un prieten, iar când ești cu un prieten, știi limitele, și ne-a fost ușor. Ne-am distrat foarte mult”, a spus CRBL la „Observator”.

CRBL a mai spus că el și oase s-au certat „de vreo două ori” la Asia Express, dar le-a trecut imediat supărarea.

„Ne-am certat de vreo două ori, scurt, două minute cel mult, după care ne-am revenit instantaneu. Despre asta este vorba într-o relație de prietenie de lungă durată”, a spus el.

Artistul a mai dezvăluit și ceea ce nu se vede în Asia Express.

„Nu s-a văzut că nouă ne-a fost foarte greu, că și noi aveam probleme - și cu somnul, mâncarea, oboseala, și noi ram terminați pe interior, numai că ne ambalam cu partea asta pozitivă, ca să ne încărcăm bateriile. Într-un fel e bine că nu s-a văzut”, a explicat CRBL.

CRBL a mai spus că experiența Asia Express l-a schimbat - de venit mult mai tolerant.

„M-a schimbat această experiență. Eu sunt un tip destul de hazliu, dar sunt și recalcitrant, în momentul în care mis e pune mie o pată, o ceva. Emisiunea Asia Express, datorită tovarășului Oase, m-a făcut să fiu mult mai tolerant”, a mai spus CRBL.

CRBL a fost pus și în ipostaza de prezentator de știri la Observator.

Disearã, de la 20:00. Bogdan Boantã are nevoie de intervenţia medicului la Asia Express... CRBL a fost prezentator de știri la Observator! Cum s-a descurcat. „N-am ochelarii la mine. Bizoni ai zis?” – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x