Antena Căutare

Descoperire uriașă pentru fani! Cum arată Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, complet nemachiate

Cursa din sezonul 3 al emisiunii Asia Express s-a încheiat pentru echipa formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan și detalii incredibile au ieșit la iveală despre cele două concurente, care s-au făcut mereu remarcate pentru modul impecabil de-a se prezenta, în ciuda condițiilor grele din emisiune. Cum arată Carmen Grebenișan și Alina Ceușan nemachiate?

Descoperire uriașă pentru fani! Cum arată Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, complet nemachiate Galerie
Cum arată Alina Ceușan și Carmen Grebenișan fără machiaj

În ediția 28 din seoznul 3 al emisiunii Asia Express, echipa formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan a fost eliminată.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin au fost cuplurile care s-au luptat în cursa pentru ultima șansă, pentru a-și securiza locul în semifinală.

Din păcate, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan au ajuns pe ultimul loc la Gina Pistol, iar ancora a fost roșie, astfel că cele două coechipiere au părăsit competiția Asia Express, sezonul 3.

Descoperire uriașă pentru fani! Cum arată Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, complet nemachiate

Carmen Grebenișan fără machiaj

Cum arată Carmen Grebenișan fără machiaj

De-a lungul emisiunii, cele două s-au făcut remarcate pentru modul impecabil de-a arăta, în ciuda condițiilor dificile întâlnite în Taiwan. Au fost mereu aranjate și nu au neglijat deloc aspectul fizic.

Totuși, puțini sunt cei care știu cum arată Alina Ceușan și Carmen Grebenișan fără pic de machiaj! Fotografiile publicate pe internet i-au surprins pe fani, care le-au lăudat pe cele două pentru frumusețea natural.

Descoperire uriașă pentru fani! Cum arată Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, complet nemachiate

Cum arată Alina Ceușan fără machiaj

Cum arată Alina Ceușan fără machiaj

Asia Express, un nou record de audiență. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit sezonul 3... Concurenții ajung în semifinala Asia Express, sezonul 3! Ce aventuri îi așteaptă în Taiwan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x