Antena Căutare

Cum arată casa în care locuiește Betty Salam cu familia sa. Lasă întregul confort pentru aventura Asia Express

Betty Salam și Cătălin Vișănescu pornesc pe Drumul Zeilor în noul sezon Asia Express. Ei formează una dintre cele nouă echipe care acceptă provocarea în sezonul 7. Însă condițiile din concurs nu seamănă deloc cu situația de acasă.

colaj Betty Salam, Cătălin Vișănescu și Matthias, Betty și Cătălin pentru Asia Express, Betty și Florin Salam Galerie
Betty Salam și Cătălin Vișănescu se bucură de tot răsfățul în propriul cămin | Antena 1, Instagram

Betty Salam locuiește într-o casă de vis împreună cu familia sa. Mulți ar spune că este chiar un palat. Ea și Cătălin au investit o mică avere pentru a avea parte de tot confortul dorit.

Betty și Cătălin s-au căsătorit în 2018, chiar înainte de a deveni părinți. Între ei este o diferență de 11 ani.

Fiica celebrului Florin Salam, s-a născut pe 28 august 2000, la București. Este o artistă apreciată de mulți, fiind cunoscută pentru piese precum: „Dacă cerul ar cădea”, „Într-o secundă”, „Acolo sus”, „La anii mei” sau „Tăticul meu, fetița mea”.

Citește și: Ce mesaj a transmis Betty Vișănescu, la scurt timp după ce s-a aflat că pleacă în Asia Express sezonul 7, alături de soțul ei

Cum arată casă în care locuiește Betty Salam cu familia sa. Pare un palat

Cei doi, împreună cu fiul lor Matthias, trăiesc într-o adevărată oază. Conform unei surse, cuplul a transformat o vilă de lux pe gustul lor, devenind astfel refugiul de care aveau nevoie.

Au ales să decoreze astfel încât să nu ocupe foarte mult din spațiul generos. Vila are două etaje, iar marmura, candelabrele și fotografiile de familie sunt prezente în fiecare colț.

La parter își pot delecta papilele gustative într-o bucătărie open-space, care se continuă într-un living generos, unde Matthias se poate juca în voie. Canapelele luxoase par să fie perfecte pentru jucăriile celui mic. Nici dormitoarele nu sunt mai puțin luxoase, fiind decorate cu bun gust și fără rețineri materiale.

Betty și soțul său sunt foarte atașați de spațiul din afara casei. Spațiul verde este amenajat astfel încât să le ofere intimitate și momentele de liniște de care au atâta nevoie.

Din acest confort Betty și Cătălin au decis să accepte provocarea de a parcurge peste 7.000 de kilometri fără telefon și doar cu 1 dolar pe zi pe Drumul Zeilor, în Asia Express.

Citește și: Cine este Cătălin Vişeănescu de la Asia Express sezonul 7. Participă alături de soția sa, Betty Salam, pe Drumul Zeilor

Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor

Nouă echipe pornesc pe Drumul Zeilor de la Asia Express sezonul 7 și aventura îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Una dintre echipele care au acceptat această provocare este și cea formată din Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu.

Înainte de a pleca în aventura vieții lor, Betty a declarat: „Poate sunt primul concurent care vine în Asia Express și spune asta, dar în show-ul ăsta eu vreau să învăț să pierd. Cred că este foarte important în viață să știi să faci asta!

În același timp este o oportunitate de a înfrunta fricile și de a descoperi noi puteri într-un mod palpitant. Stiu că nu este o competiție uşor de dus si renunţăm la confortul nostru de acasa, însă nu îmi pare rău! De asta am acceptat această propunere, fiindcă îmi voi pune la încercare limitele.

Mă simt motivată să explorez lucruri noi, să înfrunt provocări și să construiesc amintiri puternice alături de sotul meu. Acesta este un pas curajos pe care îl facem împreună. Consider ca va fi o experiență de neuitat care va consolida și mai mult legătura noastră.”

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista avea doar 15 ani când s-au cunoscut

De asemenea, Cătălin Vișănescu și-a dezvăluit sentimentele în legătură cu provocarea Asia Express: „Am ales să concurăm la această emisiune deoarece este o nouă provocare pentru noi şi este şi prima dată când suntem la un astfel de reality show. Este o ocazie pe care nu o întâlneşti de multe ori în viaţă şi asta înseamnă foarte mult pentru mine.

Îmi place adrenalina, competiţia şi implicarea, iar în acest concurs sigur voi avea parte de aceste sentimente. Este o oportunitate de a descoperi locuri noi, de a înfrunta provocări şi de a crea amintiri de neuitat alături de soţia mea.

Abia aşteptăm să pornim în această aventură şi suntem hotărâţi să mergem până în finală. Totodată, ne-am propus de acasă ca acest drum pe care îl vom parcurge împreună să fie cu o stare de bine, de distracţie, dar să fim şi concentraţi cât de mult putem şi să dăm totul în această competiție!”

Cine e Mihai Găinușă de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce a zis despre soția lui... Cine e Andreea Perețeanu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă și ce afacere de succes are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x