Antena Căutare

Cursa pe bicicletă a scos-o pe Adda din sărite! Concurenta a cedat psihic: „Mă duc în prima stâncă, să văd dacă ești fericit?!”

Trei echipe din ediția 20 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au intrat în cursa pentru ultima șansă și miza este una uriașă! Concurenții au fost nevoiți să meargă la vale cu niște biciclete de lemn, pentru a continua drumul!

Sarcina nu a fost una tocmai simplă pentru echipa formată din Adda și soțul său, căci artista a mărturisit că nu știe să meargă deloc pe bicicletă!

citește și: Replici acide, crize de nervi și o probă ce a testat stomacul vedetelor! Ce s-a întâmplat în ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria Buză și și Lia Bugnar de la Asia Express au mers cu viteză surprinzătoară și la fel de bine s-au descurcat și Alexandru Abagiu si Radu Vlăduț.

Cursa pe bicicletă a scos-o pe Adda din sărite! Concurenta a cedat psihic: „Mă duc în prima stâncă, să văd dacă ești fericit?!”

Alexandru Abagiu în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Alexandru Abagiu în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Chiar dacă inițial Adda și soțul său au avut un avantaj, dificultatea cu care s-au deplasat cu bicicletele de lemn i-au pus în situația de-a fi depășiți de celelalte echipe.

A fost o altă situație ce a făcut-o pe artistă să se enerveze cumplit, iar replicile acide nu au întârziat să apară! Urmărește materialul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi tot momentul!

Pericol de eliminare la Asia Express! Adda și Cătălin, Lia Bugnar și Maria Buză, Alex Abagiu și Radu luptă în cursa pent... Concurenții de la Asia Express au trăit emoții uriașe în costumele Ifugao! „Te trage, te leagă la zonele intime”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x