Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Asia Express

VEZI SEZOANE INTEGRALE

Cursa pe bicicletă a scos-o pe Adda din sărite! Concurenta a cedat psihic: „Mă duc în prima stâncă, să văd dacă ești fericit?!”

Trei echipe din ediția 20 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au intrat în cursa pentru ultima șansă și miza este una uriașă! Concurenții au fost nevoiți să meargă la vale cu niște biciclete de lemn, pentru a continua drumul!

Sarcina nu a fost una tocmai simplă pentru echipa formată din Adda și soțul său, căci artista a mărturisit că nu știe să meargă deloc pe bicicletă!

citește și: Replici acide, crize de nervi și o probă ce a testat stomacul vedetelor! Ce s-a întâmplat în ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express

„Mă duc în prima stâncă, să văd dacă ești fericit?! Nu știu să merg pe bicicletă, nu am avut când eram mică! Mă faci să mă simt ca o proastă, că nu știu”, a țipat Adda nervoasă!

Maria Buză și și Lia Bugnar de la Asia Express au mers cu viteză surprinzătoară și la fel de bine s-au descurcat și Alexandru Abagiu si Radu Vlăduț.

Alexandru Abagiu în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Chiar dacă inițial Adda și soțul său au avut un avantaj, dificultatea cu care s-au deplasat cu bicicletele de lemn i-au pus în situația de-a fi depășiți de celelalte echipe.

A fost o altă situație ce a făcut-o pe artistă să se enerveze cumplit, iar replicile acide nu au întârziat să apară! Urmărește materialul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi tot momentul!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro