Antena Căutare

Cursa spre marea finală Asia Express se lasă cu accidentări! Liviu Vârciu și Vica Blochina, cu picioarele julite până la sânge din cauza elefanților: "Neaşteptat de grea proba asta"

Se aproprie încercările marii finale la ,,Asia Express”, iar vedetele rămase în ultima parte din Drumul Dragonului împart emoții și momente de neimaginat în prima etapă din Thailanda

Se aproprie încercările marii finale la ,,Asia Express”, iar vedetele rămase în ultima parte din Drumul Dragonului împart emoții și momente de neimaginat în prima etapă din Thailanda

Prima echipă care ajunge în Satul Elefanţilor este formată din Liviu şi Andrei, spre uimirea acestora. Daniela şi Vica ajung pe locul al doilea.

Astfel, primele echipe ajunge intra în cursa pentru AMULETĂ de 1.000 de euro. "Am mai văzut elefanţi la circ, la emisiunea lui Nea' Marin", spune Cruduţa. "Nu pot să cred că am ajuns înaintea Ralukai şi Anei, plecaseră primele", recunoaşte şi Vica.

Astfel, în tensiunea probelor la care sunt supuși, Vica Blochina și Liviu Vârciu se accidenteaza și au nevoie de intervenția medicilor din echipă: ,,A fost o probă fizică, dar una extrem de grea.”.

"M-am lovit, asta este... A fost neaşteptat de grea proba asta, iar fetele nu au cedat deloc", spune Liviu.

Dacă în cazul Vicăi juliturile nu sunt foarte profunde, nu același lucru se poate spune și despre Liviu Vârciu care trece prin momente grele în momentul în care medicul îi toarna apă oxigenată pe răni.

Câştigătorii probei sunt Liviu şi Andrei: "Ne-am bucurat mult că am primit, până la urmă, o amuletă de 2.000 de euro", spune Vârciu.

Ultimele provocări din acest concurs vor crește gradual în dificultate, iar lupta concurenților va deveni din ce în ce mai aprigă.

Schimb de tricouri de fotbal cu localnicii! Concurenţii de la Asia Express întâmpină mari probleme. Cruduţa: "Îi pr... Cea mai frumoasă provocare de până acum pentru Ana şi Raluka. Cele două concurente trec la spălat... elefanţi: "Est...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x