Antena Căutare

Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună

Cuza de la Asia Express sezon 4 iubește din nou, conform Antena Stars. Acesta ar avea o relație cu o brunetă focoasă, iar lucrurile sunt foarte serioase căci artistul s-ar fi mutat deja cu noua iubită.

colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza Galerie
Cuza de la Asia Express sezon 4 iubește din nou, conform Antena Stars. Acesta ar avea o relație cu o brunetă focoasă, iar lucrurile sunt foarte serioase căci artistul s-ar fi mutat deja cu noua iubită | Antena 1

Ximena este numele actualei partenere a lui Cuza de la Noaptea Târziu. Potrivit sursei citate, tânăra este o fată de oraș și are niște trăsături angelice. Ximena este brunetă, are ochii albaștri și este conștientă de atuurile sale fizice, pe care le etalează pe conturile de socializare.

Foarte discret în privința vieții sale personale, Cuza preferă să-și țină cuceririle departe de lumina reflectoarelor. La fel s-a întâmplat și cu Ramona Olaru, cu care a avut o relație lungă și serioasă.

Cei doi au locuit împreună, dar s-au despărțit în condiții bune și chiar lucrează împreună. Faptul că nu există resentimente între ei se vede cu ochiul liber, când Cuza este prezent în platoul Superneatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4

”O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte.”, a spus Cuza despre relația cu frumoasa Ramona Olaru.

Cine este Ximena, noua iubită a lui Cuza

Dincolo de faptul că s-au pozat în același loc, Cuza și Ximena au fost surprinși împreună de către paparazzi Cancan. Cei doi s-au prezentat la un restaurant din Capitală și au celebrat ziua de naștere a unei prietene.

Ximena a stat tot timpul lângă Cuza și una dintre imaginile postate de ea o arată în timp ce zâmbește și strânge mâna unui bărbat.

Însă cei doi nu s-au afișat oficial și pe rețelele de socializare, lucru pe care Cuza evită să-l facă. Concurentul de la Asia Express este un bărbat discret și rar a postat imagini cu partenerele lui.

Vezi mai multe imagini cu noua cucerire a lui Cuza în materialul video atașat mai sus.

Cine este Cuza și ce studii are concurentul de la Asia Express

Cuza de la Asia Express sezon 4 a devenit celebru după ce parodiile muzicale, pe care le făcea împreună cu Emi și Cucu, au ajuns virale pe internet. Canalul trupei Noaptea Târziu a adunat, de atunci, peste 1,8 milioane de adepți.

Concurentul plecat în cursa de pe ”Drumul Împăraților” este din Târgu Jiu, are 29 de ani și este fost student al Facultății de Medicină din Timișoara, specializarea Kinetoterapie.

Citește și: EXCLUSIV. Cu ce amintiri pleacă Cuza și Emi din Asia Express. Cei doi i-au cântat o ultimă melodie Irinei Fodor în Israel

Înainte de aceste cursuri, Cuza a dat admiterea la SRI și a picat la limită, cu doar 30 de sutimi sub linie. La scurt timp, s-a înscris la Facultatea de Drept din Târgu Jiu, dar nu a fost pe placul lui.

Spre deosebire de știința dreptului, muzica și rețelele sociale l-au atras mai mult, așa că s-a dedicat acestor domenii, iar succesul nu a întârziat să apară.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x