Antena Căutare

Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4

Asia Express: Drumul Împăraților sezon 4 a ajuns la final. Cei patru finaliști au fost: Emi, Cuza, Mihai și Elwira Petre. Lupta pentru Marele Premiu a fost una dură, iar cecul a mers la echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Iată ce mesaj a avut Cuza după ce el și Emi de la Noaptea Târziu au ajuns în urma câștigătorilor la Irina Fodor.

elwira, mihai petre, cuza si emi la finala asia express sezon 4 Galerie
Iată ce mesaj a avut Cuza după ce el și Emi de la Noaptea Târziu s-au clasat pe locul 2 | Antena 1

În sezonul 4 din Asia Express, nouă echipe de vedete și-au depășit limitele fizice și psihice într-o cursă contracronometru prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Citește și: Mesajul lui Emi după ce Elwira și Mihai au câștigat Asia Express. Ce a transmis după Finala tensionată

Dintre cele nouă echipe, doar două au reușit să se califice în Marea Finală Asia Express sezon 4. Ultima cursă a fost una dură pentru Elwira, Mihai, Emi și Cuza. Cei patru concurenți au luptat cot la cot pentru a fi încoronați câștigătorii sezonului 4 Asia Express.

Lupta decisivă de pe Drumul Împăraților s-a dus pe străzile aglomerate ale Tel Aviv-ului și Ierusalimului. Aici, cele două perechi au fost nevoite să găsească numeroase indicii care i-a adus cât mai aproape de locul în care se afla Irina Fodor cu Marele Premiu.

Din păcate pentru Emi și Cuza, Mihai și Elwira au fost mai rapizi și au ajuns primii la Irina. După difuzarea Finalei, jumătatea echipei Emi-Cuza a avut un mesaj.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Ce echipă a câștigat sezonul 4 de pe Drumul Împăraților. Mihai Petre și Elwira pleacă acasă cu premiul

Mesajul lui Cuza după ce el și Emi au pierdut Finala Asia Express sezon 4

După ce Finala Asia Express sezon 4 a fost difuzată pe Antena 1, Cuza a postat un mesaj în care vorbește despre experiența în care a câștigat un frate, o viață frumoasă și admirația publicului. Iată mesajul întreg:

”Am câștigat mai mult când nu am câștigat...am câștigat un frate @emi.ntz , am câștigat o viață frumoasă și v-am câștigat pe voi!!! Povestea s-a terminat. Am reușit să o trăim pe toată. Asia Express pentru noi a fost mai mult decât un concurs, mai mult decât un show tv...a fost o lecție în viață, un profesor bun care ne-a învățat că nimic nu ține veșnic, nimic nu e capital...dar poate cel mai important: parcursul și experiența contează mai mult de at rezultatul. Am avut șansa să cunoaște sute de oameni minunați, am dormit în zeci de case și am mers cu sute de mașini. Nu am avut bani, telefon, mașina sau casa dar le-am avut pe toate.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 22. Finala Asia Express 2021 a fost o aventură chiar și pentru echipa de producție. Imagini de la filmări

Am avut șansa să descoperim niște colegi minunați și să concurăm în finala cu cei mai buni dintre noi, așadar felicitări @mihaipetreofficial și @elwirapetreofficial! Cât despre oamenii din echipă: RECUNOȘTINȚA este cel mai puternic sentiment pe care vi-l port. (...) Suntem mândrii de noi și de tot ce am făcut în această competiție și nu cred că se putea termina mai bine. Vă mulțumim din suflet pentru zecile de mii de mesaje de încurajare și de simpatie. Suntem cu toții parte din ceva grozav. Vă mulțumesc, vă iubesc și pe curând frumoșilor. Echipa bip bip bip...a jucat finala Asia Express!”, a notat Cuza pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul lui Emi de la Noaptea Târziu după ce el și Cuza au pierdut Finala Asia Express sezon 4... Ce a transmis Elwira Petre după ce a câștigat Asia Express. Mesajul emoționant al soției lui Mihai Petre: „Visați și lup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x