Antena Căutare

De ce au pierdut Ruby și Robert finala Asia Express, sezonul 2. Declarații la cald

CRBL și Oase au câștigat sezonul 2 Asia Express. Într-o mare de bucurie, Ruby și Robert, echipa care a ajuns la trei minute după câștigători, și-au recunoscut înfrângerea. De ce au pierdut finala Asia EXpress?

CRBL și Oase au câștigat sezonul 2 Asia Express. Într-o mare de bucurie, Ruby și Robert, echipa care a ajuns la trei minute după câștigători, și-au recunoscut înfrângerea. De ce au pierdut finala Asia Express?

Primele declarații la cald după ce s-a aflat cine a câștigat marele premiu de 30.000 de euro din sezonul al doilea Asia Express au fost făcute în direct, de către cei patru, CRBL, Oase, Ruby și Robert, la Xtra Night Show.

"Ar fi fost frumos să terminăm toată aventura asta pe locul 1, dar faptul că am ajuns pe locul 2 nu schimbă cu nimic ce am trăit noi aici şi toţi oamenii drăguţi care ne-au ajutat în timpul ăsta. E drăguţ oricum. Eu plâng acum pentru că am multe emoţii care s-au strâns cu timpul. Şi atâta tot. Dar sunt fericită că am mers până la capăt împreună şi nu simt că a fost ceva ce am fi putut face mai mult. Am tras cât am putut de fiecare dată", a spus Ruby, la XNS.

"Ne pare rău, într-adevăr. E foarte ciudat să ieşi pe locul 2, la 3 minute după ce a ajuns prima echipă. Dar ne bucurăm oricum că am ajuns până atunci şi că am putut să trăim această experienţă. Câte s-au întâmplat aici poate nu li se întâmplă altora într-o viaţă de om şi noi trebuie să învăţăm să ne bucurăm de chestia asta şi s-o apreciem", a mărturisit și coechipierul lui Ruby, Robert.

Primele declarații ale lui CRBL și Oase, câștigătorii Asia Express, sezonul 2: "Miza era să trecem de prima ediție&... CRBL și Oase au câștigat marele premiu Asia Express - Drumul Elefantului! Show-ul, lider detașat de audiență - Galerie f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x