Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Dezvăluiri incendiare despre noile reguli de la Asia Express! Alina Ceușan și Oase au spus TOT, la DE SPEAK Firu-n patru, online,pe AntenaPlay

Cursa pentru Taiwan a adus noi reguli în competiția Asia Express. Într-un nou episod De SPEAK firu-n patru, ce se poate urmări, online, pe AntenaPlay, Alina Ceușan, Oase dar și gazdele Speak și Ștefania au dezvăluit ce au crezut, de fapt, despre schimbarea regulilor în timpul jocului. 

Dezvăluiri incendiare despre noile reguli de la Asia Express! Alina Ceușan și Oase au spus TOT, la DE SPEAK Firu-n patru, online,pe AntenaPlay

La „DE SPEAK firu-un patru” aflăm cele mai tari informații de culise din Asia Express. În cel mai recent episod, Speak și Ștefania i-au avut ca invitați pe Alina Ceușan și.....Oase!

Ce părere au avut despre regulile pentru obținerea biletului către Taiwan și cât de bine le-au înțeles?

„Când am văzut că se schimbă atât de mult regulile, am zis „No, e bine! O să ne distrm săptămâna asta! Eu nu am înțeles nimic, nimic din ce ni s-a spus acolo”, a mărturisit, amuzată, Alina Ceușan.

Oase, care primise vestea schimbărilor surpriză înaintea concurenților, a fost la fel de uimit: „Am aflat cu o zi înainte și mi s-a părut incredibil, pentru că tot n-am înțeles!”. Alina Ceușan a intervenit scurt: „Blond și el!”

„Mi se pare foarte tare, s-a schimbat, practic, întreaga ideea a jocului”, a adăugat simpaticul co-prezentator Asia Express.

Dezvăluirile continuă online, pe AntenaPlay! Care este rujul care i-a purtat Alinei Ceușan și, o problemă de maxim interes, de ce a purtat Oase o pizza pe cap în timpul interviului puteți afla doar urmărind „DE SPEAK firu-un patru”

Nu uitați, „DE SPEAK firu-un patru” se vede pe AntenaPlay, oricând simțiti nevoia de o doză de Asia Express.

Video