Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

„Dorul”, acel cuvânt specific românesc, i-a copleșit pe concurenții „Asia Express”! Liviu Vârciu: Mi-e dor să îi fac băiță fetiței mele

 

Concurenții „Asia Express” resimt greul depărtării de casă. Deși își doresc să câștige competiția, probele la care sunt supuși sunt dificile și le accentuează dorul de casă.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se țin tare, dar recunosc că abia așteaptă să își strângă familia în brațe. Liviu Vârciu este copleșit deja, însă știe că va merita așteptarea. Și Andrei abia așteaptă să îl vadă pe fiul său.

Copiii, sau mai bine zis lipsa lor, reprezintă un factor de stres major pentru ambii tătici. ”Îmi lipsesc foarte mult fiul meu, familia. În rest e bine aici, e răcoare, sunt 40 de grade!”, încearcă să glumească Andrei. 

Partenerul său, Liviu Vârciu, este și el topit de dorul iubitei sale și a fiicei lor. ”Mi-e dor să mă văd într-un pat lângă fetele mele, să îi fac băiță fetiței mele, să o văd cum crește, cum râde. Am înțeles că a început să râdă, poate pentru că a plecat taică-su de-acasă!”, spune Liviu, care încearcă să rămână tare pentru a duce la capăt aventura în care s-au aruncat împreună cei doi prieteni. Cea mai mare fantezie însă ar rămâne un pachet primit de acasă care să conțină... patru jumări și o oală cu sarmale.

Va fi greu, dar miza e mare: 30 000 de euro! Dorian Popa, Lora, Daniela Crudu, Vica Blochina, Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu sunt doar câteva dintre vedetele care îşi vor testa, la propriu, limitele în acest show extrem, prezentat de Gina Pistol.

Emisiunea Asia Express va începe în primăvara anului viitor, doar la Antena 1!

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe