Antena Căutare

Primele imagini de la Asia Express, sezonul 3. Concurenții, oripilați de mâncare: ”Nu le-am încerca. Fac grătar din sânge închegat!”

A mai rămas puțin până când sezonul 3 din cel mai așteptat reality-show al momentului - Asia Express - Drumul Comorilor, va reveni la Antena 1, unde nu mai puțin de nouă perechi vor lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Asia Express, cel mai așteptat show al primăverii, va reveni pe micile ecrane pe 15 februarie, de la ora 20:00, iar acum a venit momentul să descoperi câteva imagini din aventurile concurenților.

Dacă înainte de a pleca în Asia, aceștia declarau că vor fi deschiși să experimenteze tot felul de mâncăruri, realitatea de acolo i-a ”lovit” în plin și s-au răzgândit. Mai exact, atunci când au văzut cum arată mâncărurile lor, dar și locurile în care sunt gătite și depozitate, mulți dintre ei nu au mai fost tentați să le încerce și au tânjit după mâncarea de acasă.

”Nu le-am încercat și nu le-am încerca. Au tot felul de chestii dubioase. Fac grătar din sânge închegat.”, a spus iubita lui Speak, în timp ce acesta a completat-o: ”Am mâncat mațe, dar de asta nu am putut să mă apropii.”

”M-aș unge cu orice mâncare la subraț și pe față.”, a spus Fodor.

”Orice aș mânca de viu. Orice. Și păianjănul ăla”, a spus Speak, în timp ce iubita lui a declarat: ”O shaorma. Cu de toate.”, a spus ea.

”Aș mânca cartofi prăjiți cu șase ochiuri, niște crispy.”, a mărturisit și Alex Velea.

După ce mâncăruri tânjesc ceilalți concurenți din Asia Express, află în clipul de mai sus!

Asia Express - Drumul Comorilor începe sămbătă, 15 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1 - Galerie foto... Chef Sorin Bontea a colecționat bețișoare în „Asia Express” sezonul 3! Ce a făcut ca să le primească. „Am adunat povești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x