Antena Căutare

Echipele "Asia Express" dau cărțile pe față! Cât e prietenie, cât rivalitate? Speak: "Unfollow și block pentru Alina și Carmen"

Echipele "Asia Express" dau cărțile pe față! Cât e prietenie, cât rivalitate în sezonul 3 al reality show-ului? Speak pare să fi intrat în conflict cu echipa blondelor, formată din Alina Ceușan și Carmen Grebinișan.

Dacă unii s-au apropiat destul de mult și au legat relații de prietenie, precum Ristei și Carmen Grebinișan, între alții s-au creat adevărate... conflicte în Asia Express 3. Amintim că Florin Ristei și Carmen au făcut un duo excelent atunci când fiecare membru din echipe a făcut pereche cu un adversar.

În acest context, Speak dă cărţile pe faţă. Artistul a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, că a vrut să le dea Unfollow și block Alinei Ceușan și Carmen Grebenișan.

În schimb, blondele îi dau replica fără să se cenzureze! Ce au avut de zis?

Speak și Ștefania, salvați de ancora verde, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, în Asia Express, sezonul 3... Alex Velea a dezvăluit ce a făcut după eliminarea din Asia Express, sezonul 3. S-a închis în casă cu Antonia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x