Antena Căutare

EXCLUSIV. Interviu cu finaliștii sezonului 4 din Asia Express. Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira, despre aventura vieții lor

Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emi sunt cele două echipe care merg în Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. Concurenții au vorbit în exclusivitate pentru a1.ro despre aventura vieții lor.

cuza-emi-mihai-petre-elwira-cu-rucsacele-la-picioare-zâmbesc Galerie
Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emi sunt cele două echipe care merg în marea finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. Concurenții au vorbit în exclusivitate pentru a1.ro despre aventura vieții lor. | Antena 1

Cursa de pe Drumul Împăraților a fost una plină de surprize pentru cele nouă echipe care au pornit în cea mai frumoasă experiență. De-a lungul edițiilor, concurenții au avut parte de momente emoționante, probe dificile, situații imprevizibile și un traseu solicitant. Toți au pornit din Turcia, însă doar patru echipe au ajuns în Israel.

Cosmin și Eliza Natanticu, Lidia Buble și Estera au părăsit competiția Asia Express în semifinală, motiv pentru are au curs foarte multe lacrimi. Totodată, au existat și clipe de fericire pentru Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emi. Cele două echipe sunt finalistele sezonului 4 de pe Drumul Împăraților.

La scurt timp după ce au aflat vestea neașteptată, cei patru concurenți au oferit un interviu în exclusivitate pentru a1.ro.

Ce spun Mihai Petre și Elwira despre faptul că au ajuns în finala sezonului 4 din Asia Express

Momentul în care au aflat că merg direct în finală a fost unul de-a dreptul neașteptat pentru Mihai Petre și Elwira. Cei doi au vorbit cu zâmbetul pe buze despre aventura vieții lor, dar și despre echipa rivală.

„Sunt prea multe sentimente acum, e incredibil. Visam la chestia asta, iar azi părea imposibil pentru noi de atins.”, a spus concurentul emoționat pentru a1.ro.

Deși au riscat să fie eliminați pentru că au ajuns de două ori pe ultimul loc la Irina Fodor și au intrat în posesia a două cutii, norocul le-a surâs și nestematele au fost verzi.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Cât de bine își cunosc coechipierul. Ce au spus concurenții despre colegii de echipă

„A fost cea mai rea zi a noastră din cele două luni pe care le-am pregătit aici, dar s-a terminat cum nu se putea mai bine. (...) Eu mă simt foarte pregătit pentru finală. Îmi doresc atât de mult să câștigăm finala asta”, a mai adăugat Mihai Petre.

„Suntem foarte pregătiți și avem extrem de multe emoții”, l-a mai completat Elwira.

Cei doi au vorbit puțin și despre Cuza și Emi: „Zici că au înflorit, nici nu se pune vorba de o echipă slabă. (...) Dacă mă întrebai acum o lună, răspunsul era diferit. În schimb, au evoluat fantastic și ne-au arătat asta în ultimele etape, când au fost de fiecare dată în fața noastră. Sunt o pereche foarte puternică și o să-i tratăm ca atare. Ne bucurăm că jucăm cu cei mai buni”

Cuza și Emi, despre momentul în care au aflat că sunt în finala sezonului 4 din Asia Express

Băieții de la Noaptea Târziu au demonstrat tuturor în ultimele etape că formează o echipă foarte puternică. Vestea că se numără printre finaliștii sezonului 4 din Asia Expres a venit ca o surpriză neașteptată pentru ei.

„Nu mi-am dat voie să visez treaba asta, ca să nu fiu dezamăgit”, a dezvăluit Cuza, vizibil entuziasmat.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat Jocul de Amuletă în ultima etapă de pe Drumul Împăraților

Emi și colegul său de echipă nu s-au gândit nici măcar o secundă că vor ajunge în Marea Finală a show-ului. Cei doi s-au bucurat din plin de experiența din Asia Express, fără să se gândească la ce le rezervă viitorul în competiție.

„Israelul e superb! E o locație în care vreau să mă întorc în vacanță. În Israel mi-a plăcut tot: oamenii, mâncarea, peisajele, mașinile”, a mai adăugat Cuza despre ultima etapă de pe Drumul Împăraților.

Asia Express, 24 noiembrie 2021. Lidia Buble, în rochie de mireasă pe Drumul Împăraților. Ce a dezvăluit artista... Mesajul transmis de Lidia Buble după eliminarea din Asia Express. "Experienta pe care o consider o a doua mea copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x