Antena Căutare

Finala „Asia Express” e doar pentru cei puternici! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu fac totul pentru victorie! "Gândac mic, dar delicios! Avea nişte picioare..."

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu ajung și ei la ruleta deliciilor și surpriza este uriașă pentru cei doi concurenți din finala „Asia Express”!

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu ajung și ei la ruleta deliciilor și surpriza este uriașă pentru cei doi concurenți din finala „Asia Express”!

Chiar dacă inițial au privit cu mult scepticism oferta de „mâncăruri”, Andrei Ștefănescu s-a dovedit ceva mai curajos și a mâncat gândacul picat la ruletă: „Gândac mic, dar delicios! Avea nişte picioare...”

Liviu a fost ceva mai norocos și a savurat o prăjitură! La final, cei doi au primit dragonul mult sperat și și-au continuat drumul către marea finală!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum s-au descurcat băieții la „Asia Express”!

Ruleta deliciilor bizare le dă vedetelor din finala „Asia Express” multe bătăi de cap! „Să nu cadă scorpionul!”... Show de zile mari! Thailandezii cântă piese românești, dar vedetele de la „Asia Express” privesc cu uimire!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x