Antena Căutare

„Aveți în față cea mai solicitantă cursă”. Finala Asia Express aduce concurenților o misiune plină de mister

După 35 de ediții spectaculoase în care adrenalina a atins cote uriașe, două echipe luptă acum pentru a deveni câștigori ai sezonului 3 Asia Express!

Au fost nouă echipe în sezonul 3 al emisiunii Asia Express și fiecare a dat tot ce a avut mai bun pentru a trece peste probele anunțate de Gina Pistol.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania, Nico și Alexandra, Adda și Cătălin, Florin Ristei și Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu și Alex Velea și Mario Fresh, acestea au fost vedetele care au acceptat provocarea și au pornit pe Drumul Comorilor.

citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat lovitura la Asia Express! Mina de aur le-a adus o surpriză uriașă! „Așa opulență?!”

FINALA SEZONULUI 3 ASIA EXPRESS ONLINE

Au fost jocuri de amuletă spectaculoase, misiuni dificile și ancore roșii, ce au adus lacrimi și eliminări neașteptate. În finala Asia Express (sezonul 3) au rămas acum doar două echipe: Sorin Bontea cu Răzvan Fodor și Speak cu Ștefania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Concurenții pornesc spre Consiliul Municipal din Taipei și fac autostopul pentru a ajunge cât mai rapid la următorul punct de întâlnire.

„Aveți în față cea mai solicitantă cursă”. Finala Asia Express aduce concurenților o misiune plină de mister

Ștefania cu Speak și Sorin Bontea cu Răzvan Fodor luptă să fie câștigători la Asia Express, sezonul 3

Ștefania cu Speak și Sorin Bontea cu Răzvan Fodor luptă să fie câștigători la Asia Express, sezonul 3

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Cine sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express? O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan. La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

citește și: Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3.

Telespectatorii se pot aștepta la o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei vor atinge cote maxime.

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express.

Vor practica wushu, vor desluși arta feng shui și vor alerga prin piețele de noapte din Taipei. Traseul până la Gina va fi extrem de complicat, iar echipa care va ajunge pe primul loc va bate gongul victoriei!

Primele imagini din finala Asia Express, sezonul 3! Concurentii au făcut dezvăluiri neașteptate... „Aah, ești vagabond”. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, victorie după victorie în misiunea Asia Express! Speak și Ștefania a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x