Antena Căutare

Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 2. Cu ce provocări s-au confruntat concurenții și cei din echipa de producție

Descoperă imagini de excepție realizate de fotograful Bogdan Botofei, în al doilea episod de fotoreportaj Asia Express sezonul 7, ce surprinde cu ce provocări s-au confruntat concurenții și cei din echipa de producție.

Galerie
Descoperă imaginile din fotoreportajul Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 2 | Antena 1

Premiera sezonului 7 al emisiunii Asia Express se apropie cu pași repezi și fanii celui mai dur reality show sunt nerăbdători să descopere ce surprize aduce Drumul Zeilor. Va fi cel mai lung sezon al emisiunii de până acum, având 11 etape în loc de 10. Fotograful Bogdan Botofei a imortalizat imagini cu provocările cu care s-au confruntat concurenții și cei din echipa de producție la Asia Express-Drumul Zeilor.

Fotoreportaj Asia Express-Drumul Zeilor, episodul 2. Cu ce provocări s-au confruntat concurenții și cei din echipa de producție

În fotoreportaj Asia Express-Drumul Zeilor, episodul 2, se poate observa faptul că încă din primele zile concurenții și cei din echipa de producție au avut parte de numeroase provocări și situații neașteptate.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 1. Vezi, în exclusivitate, primele imagini din culisele celui mai așteptat show

Articolul continuă după reclamă

Nu doar concurenții au alergat cu toată forța lor de la o misiune la alta, ci și cameramanii, care și-au forțat limitele și au îndurat orice condiții meteo sau efort, totul pentru ca filmările să iasă ca la carte.

Malaysia a fost cu adevărat spectaculoasă și i-a uimit pe toți cu priveliști spectaculoase, în care zgârie-norii din Kuala Lumpur au contrastat puternic cu „femeile girafă” din poporul Kayan Lahwi, numit şi Padaung. Culturi diferite, limbi diferite, tradiții ce pot părea bizare pentru europeni, găsirea unui loc de cazare, relieful accidentat și condițiile meteo dificile, iată doar o parte dintre provocările întâlnire de echipa de producție, dar și de concurenți.

Misiune după misiune și oraș după oraș, concurenții s-au „cufundat” tot mai mult în tradițiile și obiceiurile locale, descoperind cât de fascinantă poate să fie călătoria în Asia Express-Drumul Zeilor.

Urmărește galeria foto de mai sus ca să descoperi fotografiile de senzație realizate de fotograful Bogdan Botofei.

Asia Express – Drumul Zeilor revine la Antena 1 pe 1 septembrie

După aproape un an de zile, Asia Express, cel mai dur reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00. Programul de difuzare rămâne cel bine cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30. Spre deosebire de celelalte sezoane, Drumul Zeilor a fost cel mai lung de până acum, având 11 etape în loc de 10.

Thailanda, Malaysia și Indonezia sunt țările care vor pune la grae încercare cele 9 perechi de vedete dornice de aventură la capătul lumii. Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva din obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu. Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte, după un traseu de aproape 7000 de kilometri.

Sezonul șapte Asia Express se întoarce în inima celui mai șocant amestec de culturi și credințe de pe Terra: Asia. De la sclipirea statuilor lui Buddha, până la semețele semilune închinate lui Allah, Drumul Zeilor se anunță o provocare de proporții legendare. Secole de istorie și civilizație aduc în fața telespectatorilor un itinerar la limita dintre real și incredibil. Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de a te reinventa.

Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 1. Vezi,în exclusivitate, primele imagini din culisele celui mai așt... Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 3. Prin ce situații extreme au trecut cameramanii în timpul filmăril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x