Antena Căutare

Dans la bară pentru un bilet în Taiwan, a doua destinație Asia Express? Florin Ristei: "Mă cam arde între picioare. Nu e ușor"

Pentru un bilet în Taiwan, a doua destinație Asia Express, ultimele două echipe din concurs, Alex Abagiu și Radu și frații Ristei sunt puși în situația de a dansa la bară. Cum? În papion și chiloți??

În Asia Express sezonul 3, vedetele aflate în cursa pentru ultima șansă, Risteii și Abagii, învață să danseze la bară.

”Mă cam arde între picioare. Nu e ușor”, a spus Florin Ristei, amuzant și totodată îngrijorat de faptul că ar putea fi eliminat din competiție.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan Adda și Cătălin Rizea sunt cele trei echipe care au primit biletele spre Taiwan, după ce Speak și Ștefania s-au calificat automat în cea de-a doua destinație Asia Express, sezonul 3.

O echipă va fi eliminată: frații Ristei sau Alex Abagiu și Radu?

Ultimele două perechi care au ajuns la Gina Pistol, frații Ristei și Alex Abagiu și Radu vor trece printr-un nou set de provocări dure, iar una dintre echipe va fi eliminată!

Flirt la Asia Express! Carmen Grebenișan: "Am vrut să-i donez banii lui Florin Ristei. Vreau să vadă cum este să ai... Frații Ristei au fost eliminați din Asia Express, sezonul 3! Florin, dezamăgire uriașă: "Atmosfera era ca la înmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x