Antena Căutare

Găsește acul în carul cu fân din...Bangkok! Echipele finaliste se întrec într-o nouă probă ce le pune răbdarea la încercare!

Probele devin tot mai dificile la „Asia Express”, căci vedetele trebuie să descopere orașul Bangkok în toată splendoarea sa!

Probele devin tot mai dificile la „Asia Express”, căci vedetele trebuie să descopere orașul Bangkok în toată splendoarea sa!

Probele grele pe care le vor avea de trecut concurenții în cea mai importantă seară la „Asia Express” vor reprezenta o ultimă călătorie în care își vor depăși limitele și în care vor fi nevoiți să demonstreze că merită primul loc pe podium!

Cele două echipe și-au dat silința să respecte cerințele impuse de Gina Pistol pentru această probă! Tensiunea crește la „Asia Express”, căci finala e la doar câțiva pași distanță!

Au pornit la drum către marea FINALĂ! Vedetele luptă pentru marea amuletă de 30.000 de euro!... Start ratat pentru Liviu şi Andrei în marea finală! O greșeală i-a costat scump pe cei doi concurenți de la „Asia Expres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x