Antena Căutare

Gina Pistol a anunțat cele trei echipe care ajung în cursa pentru ultima șansă! CRBL: „Mă enervează când le iese jocul unora și ceilalți pun botul”

Gina Pistol a anunțat care sunt cele trei echipe care ajung în cursa pentru ultima șansă, în ediția de marți a celui mai dur reality-show, „Asia Express”. Atitudinea unei concurente a fost criticată de două echipe. 

Gina Pistol a anunțat care sunt cele trei echipe care ajung în cursa pentru ultima șansă, în ediția de marți a celui mai dur reality-show, „Asia Express”. Atitudinea unei concurente a fost criticată de două echipe.

CRBL şi Oase, George şi Şerban şi Morodan şi Teleşpan sunt perechile care intră în cursa pentru ultima şansă.

„Suntem într-un joc în care s-a văzut foarte clar, în repetate rânduri, că ne este mult mai frică de autostop și căutat cazare decât ne este de celălalte echipe”, a spus Teleșpan.

Șerban Copoț a spus că suspectează că Jojo spune că îi este rău, deoarece acest lucru înduioșează.

„Sunt foarte obosit și eu, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă tăvălesc în fața celorlalți concurenți. În acest moment am o durere de mijloc de abia pot sta în picioare, dar nu contează, mergem la cursă”, a spus Șerban Copoț

„Mă enervează când le iese jocul unora și ceilalți pun botul”, a spus și CRBL.

Jojo a spus că a simțit o ușurare că nu a intrat în cursa pentru ultima șansă, deoarece acest lucru i-ar fi afectat și mai mult sănătatea și nu ar mai fi avut la fel de multe șanse să meargă mai departe.

Cum au votat concurenții puteți vedea în clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

CRBL şi Oase, cazare cu surprize! Au ajuns într-o mică grădină zoologică! „Cred că asta e cazarea lui Ruby”... Înjurături la prima misiune din cursa pentru ultima şansă! Morodan a izbucnit: „De unde să știu, fă, mă dau cu motoreta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x