Antena Căutare

Gina Pistol dă din casă, înainte de MAREA PREMIERĂ Asia Express: "Ți se rupe sufletul de unii concurenți"

În această seară începe "Asia Express", cel mai dur show din România! În fiecare luni și marți, telespectatorii vor fi martorii unui maraton unic pe teritoriul Asiei, în care șapte cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro. 

În această seară începe "Asia Express", cel mai dur show din România! În fiecare luni și marți, telespectatorii vor fi martorii unui maraton unic pe teritoriul Asiei, în care șapte cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama sa, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele 14 vedete care au acceptat această provocare. Cu un euro pe zi, echipele se vor duela într-un teritoriu total necunoscut, căci Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea.

Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-au descurcat concurenții în primele provocări, telespectatorii vor putea urmări în această seară, de la ora 20.00, pe Antena1 şi oricând pe platforma AntenaPlay.

.

Asia Express a scos untul din concurenți! Gina Pistol: "L-am văzut pe Dorian Popa cu lacrimi în ochi"... Astăzi, ora 20.00, la Antena 1, spălat de elefanți, gătit carne de șarpe sau tatuaje permanente, printre probele din „As...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x