Antena Căutare

Gina Pistol, declarație de ultimă oră despre Asia Express. Ce se întâmplă cu emisiunea și cu viitorul sezon

Ultimul episod al reality-show-ului Asia Express a avut un dezodământ incredibil, iar fanii emisiunii au așteptat cu sufletul la gură informații despre viitoarea experiență pregătită de Antena 1

Ultimul episod al reality-show-ului Asia Express a avut un dezodământ incredibil, iar fanii emisiunii au așteptat cu sufletul la gură informații despre viitoarea experiență pregătită de Antena 1.

Primii care au ajuns la Gina Pistol, după o zi plină de probe care de care mai complicate au fost Oase și CRBL, reușind astfel să câștige premiul cel mare pus în jos. La scurt timp după ce finaliștii sezonului 2 ai emisiunii “Asia Express” au fost felicitați, au ajuns și Ruby și iubitul ei, Adrian Robert Grigoriță. Toți s-au îmbrățișat și și-au spus lucruri frumoase și chiar au făcut un dans al bucuriei pe scena amplasată specială pentru ultima seară a competiției “Asia Express” 2019.

După aceste momente, Gina Pistol a anunțat că show-ul continuă cu următorul sezon: cel cu numărul trei, însă nu a dezvăluit nimic despre data la care încep filmările sau despre lista cu cei care vor participa la emisiunea de la Antena 1.“Vreau să vă spun că: «Asia Express continuă!»”, a transmis carismatica prezentatoare la finalul ceremoniei de premiere a lui CRBL și Oase, care au câștigat o amuletă în valoare de 30.000 de euro.

Interviu-eveniment cu Mona Segall, omul „responsabil” pentru aventura Asia Express: „Este un format foarte bun, pe care ... Șerban Copoț a fost criticat după Asia Express: „Oamenii au văzut acest aspect și m-au taxat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x