Antena Căutare

Gina Pistol, despre cele mai grele momente din „Asia Express”: „Toți factorii pe care voi nu-i simțiți, ne epuizau. Este un proiect foarte greu”

Este frumoasă, sexy şi nu îşi mai vede capul de treabă. Gina Pistol a vorbit în exclusivitate despre cel mai important proiect din viaţa ei. Să fie oare nunta sau copilul?

Este frumoasă, sexy şi nu îşi mai vede capul de treabă. Gina Pistol a vorbit în exclusivitate despre cel mai important proiect din viaţa ei. Să fie oare nunta sau copilul?

„Am fost plecată cu echipa „Asia Express” în India și Sri Lanka aproape două luni. Acum ne pregătim pentru ediția specială „Familii la cuțite” și apoi începe sezonul 7 „Chefi la cuțite”. Încerc să îmi dozez timpul în așa fel încât să păstrez și timp pentru mine și cei dragi. Am nevoie de asta ca să pot să fiu cea pe care o vedeți la televizor”, a spus Gina Pistol.

Simpatica prezentatoare a vorbit și despre debutul în serialul „Frucul Oprit”: „A fost doar o jumătate de zi, dar a fost o plăcere să stau acolo, pe platourile de filmare.”

Experiența „Asia Express” este grea și pentru echipa de filmare, nu doar pentru concurenți.

„Camera nu poate să transmită mirosurile pe care noi le suportam în fiecare zi, căldura infernală cu care ne luptam, umiditatea, claxoanele alea! Nu exista secundă moartă acolo. Toți acești factori, pe care voi nu-i simțiți, ne epuizau. De-asta unii concurenți cedau sau aveau momente în care simțeau că nu mai pot. Este un proiect foarte greu”, a explicat Gina.

sursa: antenastars.ro

Patru echipe luptă în etapa semifinală „Asia Express – Drumul Elefantului”... Thandai milk, proba la care s-a căzut pe capete! „Nu intră! Îmi vine să vomit!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x