Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Gina Pistol, dezvăluiri din culisele Asia Express „După prima săptămână, concurenții mă urau!”

 
+2 click pentru
galerie

Gina Pistol, prezentatoarea „Asia Express- Drumul Elefantului” ne-a dezvăluit detaliile emisiunii la care publicul nu are acces. Cum decurge o zi de filmări și de ce o urau toți concurentții, după doar câteva zile, am aflat de la sursă!

„Așa începe pentru mine o zi de filmare: trezit la 3 și jumătate dimineața, plecat la 5. Pe lângă părțile frumoase de care avem parte la această emisiune, mai sunt și părți mai puțin frumoase, pe care voi, cei de acasă, nu le vedeți. Dar vi le arătăm acum, de-asta facem astefel de materiale!”

Gina ne-a explicat și cum va decurge sezonul doi al emisiunii „Asia Express”, ce schimbări au apărut în regulamentul reality-show-ului:

„Anul acesta sunt nouă perechi de concurenți care se vor lupta pentru a rămâne în concurs. Dacă vor fi nominalizați pentru eliminare, trebuie să lupte pentru o a doua șansă. Nu vreți să știți cum esye ziua aceea pentru ei...De obicei, intră câte trei echipe. Oamenii se transformă când le este greu și încep să spună că nu mai pot rezista, că vor acasă. Dar, când intră în lupta pentru a doua șansă, parcă înnebunesc! Se vede că vor să rămână”, a povestit Gina Pistol.

Cel de-al doilea sezon „Asia Express” revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00 și va fi difuzat 3 zile pe săptămână: duminică, luni şi marţi. Sri Lanka şi India, cele două ţări în care se desfăşoară competiţia, le-au dat mari bătăi de cap vedetelor şi au transformat lupta pentru premiul de 30.000 de Euro într-o aventură de neuitat. 

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI