Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Andrei și Liviu fac dezvăluiri incredibile despre noul sezon „Asia Express”

Faţă de anul trecut, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au avut parte de o surpriză uriașă la emisiunea „Asia Express”! Peisajul le-a adus aminte de copilărie, doar ca au cam încurcat personajele. 

Faţă de anul trecut, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au avut parte de o surpriză uriașă la emisiunea „Asia Express”! Peisajul le-a adus aminte de copilărie, doar ca au cam încurcat personajele.

Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu vor fi co-prezentatori în emisiunea „Asia Express” sezon doi. După ce au experimentat ce înseamnă să fii concurent, cei doi le vor prezenta telespectatorilor locurile în care s-au desfășurat filmările, cu specificul și ineditul lor, le vor detalia misiunile pe care trebuie să le facă concurenții și de multe ori vor încerca și ei să ducă la bun sfârșit unele probe, desigur că de data asta fără presiunea concursului.

Cei doi au făcut un pact la începutul acestei călătorii. Liviu renunță la fumat, iar Andrei nu mai bea băuturi carbogazoase. Dacă unul dintre ei încalcă această regulă, trebuie să îi plătească celuilat o sumă de bani.

„Eu am zis de la început că mă îmbogățesc, dar pînă acum văd că Liviu e stăpân pe situație", a povestit Andrei.

Au fost totuşi probleme şi pentru băieţi! În primul rând mâncarea condimentată, chiar iute. Deşi locuiau la hotel de patru stele şi le spuneau ospătarilor că nu vor mâncare iute, aceştia parcă nu auzeau. Andrei spăla puiul făcut la grătar în cana de ceai ca să îşi mai ia din iuţeală.

Ce alte detalii incredibile au mai ieșit la iveală despre noul sezon al emisiunii „Asia Express”? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”!

DESPRE ASIA EXPRESS SEZON DOI

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni și marți și va aduce schimbări și în structura competiției. Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka și India şi trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro.

Fiecare etaptă se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar la finalul fiecăreia, trei echipe vor intra la "Cursa pentru ultima șansă". Eliminarea se va face în urma unor misiuni, foarte dificile, pe care perechile vor trebui să le facă în cazul în care se clasează pe ultimele locuri în competiție sau sunt nominalizate de ceilalți concurenți.

Vedetele prezente în concurs:

  • Bianca Drăgușanu și sora ei,
  • Jojo și Paul Ipate,
  • Ana Morodan și Adrian Teleșpan,
  • Anca Sigartău și fiul ei,
  • Cosmin Seleși și Șerban Copoț,
  • Ruby și iubitul ei,
  • Cocuța și Bogdan Boantă,
  • Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu,
  • CRBL și Oase

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro