Antena Căutare

Gina Pistol, filmare cu hidroavionul în Filipine pentru Asia Express: "Aerul e irespirabil"

Gina Pistol se află în această perioadă în Filipine, unde se filmează cel de-al treilea sezon al show-ului Asia Express, show difuzat în primãvara anului viitor de Antena 1.

Gina Pistol, filmare cu hidroavionul în Filipine pentru Asia Express: "Aerul e irespirabil" Galerie
Gina Pistol în Asia Express, sezonul 3

Deși există o anumită rutinã a lucrurilor pe care ea le are de făcut, fiecare sezon vine cu lucruri inedite nu doar pentru concurenți, ci și pentru ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gina Pistol, filmare cu hidroavionul în Filipine pentru Asia Express: "Aerul e irespirabil"

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Două tone de echipament, 200 de oameni și mii de ore de filmare! Imagini de senzație din sezonul 3 al emisiunii Asia Exp... Capcane la fiecare pas în cel de-al treilea sezon ”Asia Express”. De data asta, nu doar concurenții au de suferit: Gina ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x