Asia Express

DIN 10 FEBRUARIE: DUMINICA, LUNI, MARTI

Grea încercare la mii de kilometri de casa, la filmãrile pentru “Asia Express”! Gina Pistol la filmări: ”Cred că vor ceda nervos în Cambodgia!”

 
+3 click pentru
galerie

Concurenții care au acceptat să plece la mii de kilometri de casã, la filmãrile pentru “Asia Express”, nu au avut nicio clipă viața ușoară. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii care va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018, a ajuns să îi compătimească.

În ciuda peisajului care îți taie respirație, viața nu este ușoară în Cambodgia, iar concurenții s-au convins de asta la filmările pentru ”Asia Express”.

”Pe cât de multă sărăcie și mizerie vezi în jur, pe atât de frumoasă și spectaculoasă este Cambodgia. Cred că va fi cea mai grea experiență de până acum pentru că sunt condiții mai grele: mizerie, sărăcie și e foarte, foarte cald! Cred că vor ceda nervos în Cambodgia!”, a mărturisit Gina Pistol.

            Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

 

🔴 Urmăreşte Asia Express online 🐘 pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://s.a1.ro/XUFxa5H
Aboneaza-te la AntenaPlay >>> Click aici!

👉Urmareste-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Vezi cele mai bune momente Asia Express pe YouTube Channel, alaturi de peste 105.000 de prieteni!
Abonează-te si tu la canalul nostru: https://goo.gl/hb7AXK

🔥 Discutam pe facebook Asia Express impreuna cu peste 75.000 de prieteni!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE