Antena Căutare

Încă o victorie în Asia Express 3. Speak şi Ştefania au obţinut imunitatea: "Am avut noroc. Aici poţi pierde totul şi la o secundă"

Speak și Ștefania au câștigat din nou imunitatea și înregistrează încă o victorie importantă în parcursul lor din sezonul 3 Asia Express. După curse contra cronometru, provocări dure și nervi întinși la maximum, cei doi concurenți vor avea parte de o binemeritată pauză.

Cea de-a doua imunitate a etapei a patra din Asia Express a fost obținută pe Speak și Ștefania. Cei doi se alătură echipei formate din Sorin Bontea și Răzvan Fodor, primii deveniți imuni.

Citește și: Speak a făcut bătături în Asia Express de la datul la vâsle: "Băi, îi greu tare, mi s-o dus carnea"

Speak și Ștefania, una dintre cele mai puternice echipe din sezonul 3 Asia Express

Echipa Speak și Ștefania se salvează câștigând imunitatea și nu va putea fi votată în cursa pentru ultima șansă. Ultimele două cupluri din clasament, precum și cei aleși prin vot majoritar vor intra în cursa pentru ultima șansă, ce ar putea să aducă cea de-a doua eliminare din sezonul 3 Asia Express. Prima echipă care a ieșit din concurs a fost formată din Nico și Andra.

Speak a făcut bătături în Asia Express de la datul la vâsle: "Băi, îi greu tare, mi s-o dus carnea"... Ritual din Filipine, prima destinație Asia Express 3, șocant pentru Carmen Grebinișan și Alina Ceușan: "Au bătut un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x