Antena Căutare

Speak a făcut bătături în Asia Express de la datul la vâsle: "Băi, îi greu tare, mi s-o dus carnea"

Concurenții rămași în sezonul 3 Asia Express primesc o nouă misiune în drumul spre Gina Pistol! Cele opt perechi au de ales câte o tânără de pe mal căreia trebuia să-i găsească iubitul din poză, aflat pe malul celălalt. Provocarea scoate din Speak tot ce are mai bun în ceea ce privește vâslitul.

Noua cursa din Asia Express are și o miză foarte mare, cea de-a doua imunitate, după ce Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat-o pe prima din etapa a patra a sezonului 3. Ce au de făcut concurenții? Să traverseze lacul cu barca, în căutarea partenerului fetei pe care singuri au ales-o.

Asia Express, sezonul 3. Speak, cel mai competitiv la proba cu vâslitul

În timp ce Adda se sperie din nou de apă și de posibilitatea că ar putea să se răstoarne barca vâslită de Cătălin, partenerul și coechipierul său din Asia Express, Speak și Ștefania par tot mai hotărâți să câștige.

Cu o abilitate și o forță extraordinară, Speak ia în mâini ambele vâsle și prinde mare viteză. La final, recunoaște că n-a fost deloc ușor: "Băi, îi greu tare, am făcut bătături în palme, mi s-o dus carnea".

Alina Ceuşan, crize de nervi, și nu la Asia Express! Ce a enervat-o teribil și a reacționat în online... Încă o victorie în Asia Express 3. Speak şi Ştefania au obţinut imunitatea: "Am avut noroc. Aici poţi pierde totul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x