Antena Căutare

Jojo a căzut din picioare, după proba pentru amuletă! „Mi s-a făcut rău, Dane!”

Jojo a căzut din picioare, după proba pentru amuletă, spunându-i lui Paul Ipate că i s-a făcut rău, în ediția de luni a celui mai dur reality-show, „Asia Express”.

Jojo a căzut din picioare, după proba pentru amuletă, spunându-i lui Paul Ipate că i s-a făcut rău, în ediția de luni a celui mai dur reality-show, „Asia Express”.

Proba de la amuletă a lasat urme pentru Jojo. Concurenta de la Asia Express a fost la un pas să leşine şi a avut nevoie de intervenţia echipei medicale!

„Eu nu lucrez bine sub presiune și nu mă simt bine într-un spațiu unde e foarte multă lume. Îmi dă o stare de claustrofobie. Am simțit că este foarte multă presiune pe mine. Asta nu mă ajută la o astfel de probă”, a spus Jojo.

„Mi s-a făcut rău, Dane”, l-a anunțat Jojo pe Paul Ipate.

„Lasă-mă acum, lasă-mă un pic, Dă-te de lângă mine. N-am aer. Pur și simplu n-am aer. Nu înțelege nimeni?”, i-a mai spus ea lui Paul Ipate.

„Anumite limite fizice nu pot fi întrecute în această competiție”, a spus Jojo.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

Cocuţa şi Bogdan, război cu Jojo şi Paul Ipate, la proba de amuletă! Lupta a fost strânsă! „Eram disperați”... Ruby, dans fierbinte în bikini, la „Asia Express”! „Ce viață!” – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x