Antena Căutare

Jojo a făcut o criză de nervi la „Asia Express”! A izbucnit în plâns! „Cineva face mișto de mine. Nu mai fac nicio probă”

Jojo a făcut o criză de nervi în ediția de luni a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, în timpul probei la care concurenții trebuie să calce rufe ale localnicilor.

Jojo a făcut o criză de nervi în ediția de luni a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, în timpul probei la care concurenții trebuie să calce rufe ale localnicilor.

Jojo și-a ieșit din fire după ce ea şi Paul Ipate au descoperit că au rămas fără hainele călcate.

„Noi am crezut că cineva a făcut o glumă foarte proastă”, a spus Jojo, care s-a supărat atât de tare, încât a fost pe punctul de a abandona proba.

„Nu da vina pe mine”, i-a spus Paul Ipate.

„Am aflat de la judecător că a venit cineva și li-a luat hainele înapoi”, a explicat concurentul.

Jojo a spus că a simțit că cineva „face mișto” de ea.

„Când se întâmplă așa eu înnebunesc. Simt că o iau razna. Nu îmi venea să cred că mi se întâmplă mie. Mi se părea că e un coșmar și că cineva face mișto de mine. Să se termine proba! Vreau la cursa pentru ultima șansă. Nu mai aveam răbdare să o iau de la capăt”, a mai spus Jojo, care l-a trimis pe Paul Ipate să facă rost de haine, pentru a putea încheia proba.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

Tensiuni la „Asia Express”! Concurenții trebuie să calce hainele localnicilor pe staţii mobile! „Căpoasa lui Dumnezeu!”... „Miroase a divorţ în familie!”. CRBL și Oase s-au amuzat pe seama cuplului Jojo - Paul Ipate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x