Antena Căutare

S-au încins spiritele la „Asia Express”! Jojo face acuzații extrem de grave despre o anumită echipă!

S-au încins spiritele în cel de-al doilea sezon al reality-show-ului „Asia Express”. Nervi întinşi la maximum printre vedetele care s-au aventurat pe Drumul Elefantului! În mod surprinzător ies la iveală acuzații grave!

S-au încins spiritele în cel de-al doilea sezon al reality-show-ului „Asia Express”. Nervi întinşi la maximum printre vedetele care s-au aventurat pe Drumul Elefantului! În mod surprinzător ies la iveală acuzații grave!

Proba sforii de cocos i-a dezarmat, i-a enervat şi s-a lăsat cu lacrimi de durere la propriu pe concurenții de la „Asia Express”, care au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a trece cu brio peste sarcinile primite în Sri Lanka!

Totuși, Ana Morodan s-a enervat cumplit, dar parcă nici Ruby nu a stat mai bine la capitolul răbdare! Artista s-a certat des cu partenerul său și imaginile nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare!

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN EDIȚIA DE MARȚI, 26 FEBRURIE, DE LA ORA 20:00

Ediția de marți seară a celui mai dur reality show, Asia Express - Drumul Elefantului, difuzată de Antena 1 de la 20:00, va isca tensiuni între echipele rămase în competiție. Chiar înainte de a vota în cursa pentru ultima șansă, Jojo va face o afirmație care nu va rămâne fără replică: „Din păcate, am remarcat că una dintre echipele noastre favorite trișează în mod constant. Această echipă este atât de puternică încât nu are nevoie de artificii pentru a ajunge în finală. Astăzi s-au dat jos măștile!”.

Ruby, în ipostaze incendiare, într-un nou videoclip! A lansat o piesă pe ritmuri tribale, „Toarnă” – Video... Șerban și Ana Morodan, schimb acid de replici! De ce s-au certat concurenții de la „Asia Express”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x