Antena Căutare

Jojo și Paul Ipate, aventura vieții lor la "Asia Express": "Eu încă nu realizez că plecăm"

Şi Jojo cu Paul Ipate ne-au oferit declaraţii exclusive înainte să plece în India. Aflați cum au acceptat să meargă în Asia Express şi ce reacţii au avut micuţii lor când au văzut că mami şi tati pleacă de acasă.

Jojo cu Paul Ipate au oferit declaraţii exclusive înainte să plece în India. Cum au acceptat să meargă în Asia Express şi ce reacţii au avut micuţii lor când au văzut că mami şi tati pleacă de acasă?

„India este visul meu de când eram mică. Acum ceva vreme, am ieșit împreună cu Paul cu cortul. Și, cum stăteam noi în camping, am primit un telefon...de propunere. I-am spus atunci: Paul, se pleacă în India! Eu îmi doresc asta de multă vreme” povestește Jojo. “Pentru că sunt nebun, eu i-am zis „bine”, facem cum vrei tu”, a completat Paul Ipate. “Întâmplarea face că noi ne doream de multă vreme o experiență de genul ăsta, așa că toate s-au potrivit”, a mai adăugat Paul.

9 cupluri de vedete vor pleca în aventura vieții lor în Sri Lanka și India, în noul sezon al reality-show-ului “Asia Express”. La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un Euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum.

Ruby şi iubitul, interviu în premieră: "În India noi plecăm în vacanță"... Lacrimi şi peripeţii la plecarea vedetelor în „Asia Express”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x