Antena Căutare

Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 6. Încercările dificile prin care au trecut Victor Slav și Selina

În episodul 6 din Jurnal de Călătorie – Asia Express – Drumul Zeilor, Victor Slav și partenera lui au povestit despre experiența lor din cel mai tare reality show care le testează limitele.

Galerie
Victor Slav și Selina formează un cuplu și o echipă foarte sudată pe Drumul Zeilor în Asia Express. | A1

Victor Slav și Selina formează un cuplu și o echipă foarte sudată pe Drumul Zeilor în Asia Express.

Victor Slav și Selina în Asia Express, pe Drumul Zeilor

“Noi am acceptat această provocare numită Asia Express de nebuni”, a zis Victor Slav râzând.

De cealaltă parte, Selina părea că e ceva mai curajoasă, având așteptări mari.

“Ce-am zis noi când am acceptat? Îi rupem pe genunchi”, spunea Selina, iubita lui Victor.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 5. Betty Salam și Cătălin Vișănescu, experiența inedită în Asia

Tot ea a zis că în general cuplurile sunt cele care se ceartă cel mai des atunci când ajung într-o astfel de competiție unde adrenalina atinge cote maxime. Cu toate acestea, Selina își propunea ca ea și Victor să fie excepția de la această regulă și să nu certe deloc din cauza probelor la care snt supuși în cadrul competiției.

Când vine vorba de provocări, Victor a povestit că cel mai complicat a fost cu lipsa de mâncare suficientă.

“Ai crede că problema aș fi eu cu nemâncatul. Nu. Uitați-o, este foarte slăbuță și foarte finuță. Dacă nu mănâncă este nervoasă”, a mai adăugat Victor Slav.

“Nu știu cum o să reacționez în momentele respective, dar m-am setat mental să fac orice”, a mai spus Selina.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 4. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au vorbit despre fricile lor

Victor s-a bucurat să o audă pe iubita lui spunând acest lucru, având încredere că Selina se va ține de cuvânt.

“Gata, am scăpat. Deci ați auzit? S-a înregistrat? Au mers camerele? În primele zile o să încerce ea să se trezească de dimineață, să se aranjeze și când va vedea ea ce e acolo, care e viața…”, a zis concurentul.

Selina a recunoscut că a trecut prin momente dificile, momente în care a simțit cum I s-au tăiat picioarele.

“E ghiozdanul foarte greu și la un moment dat eram într-o zonă și nu adia deloc vântul, era soarele ăla de la prânz cred”, povestea Selina.

În timp ce Selina luase în bagaj multe machiaje, Victor luase multe pastile și suplimente.

“La adrenalina aia pe care o să o simțim zilnic, oare o să dormim noaptea? N-o să avem coșmaruri? Cel mai greu mi se pare autostopul”, se întreba Selina.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 3. Irina Fodor, despre experiența trăită în Thailanda și Malaysia

Asia Express – Drumul Zeilor revine la Antena 1 pe 1 septembrie

După aproape un an de zile, Asia Express, cel mai dur reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00. Programul de difuzare rămâne cel bine cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30. Spre deosebire de celelalte sezoane, Drumul Zeilor a fost cel mai lung de până acum, având 11 etape în loc de 10.

Thailanda, Malaysia și Iondonezia sunt țările care vor pune la grae încercare cele 9 perechi de vedete dornice de aventură la capătul lumii. Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva din obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu.

Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 6. Experiențele inedite prin care au trecut Irina Fodor și Marius Da... Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 7. Reacțiile localnicilor, în exclusivitate, atunci când văd echipa ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x