Antena Căutare

„Lasă-mă în pace!”. Speak şi iubita lui, Ştefania, ceartă cu țipete în Asia Express. Care este motivul

Competiţia e dură în „Asia Express” pentru Speak şi iubita sa Ştefania, la fel ca și pentru celelalte echipe de concurenți-vedete care au plecat pe Drumul Comorilor. În joc e pus un premiu pe măsură: 30.000 de euro.

„Lasă-mă în pace!”. Speak şi iubita lui, Ştefania, ceartă cu țipete în Asia Express. Care este motivul
Speak şi iubita lui, Ştefania, în „Asia Express”.

Şi cum toţi concurenţii vor să pună mâna pe acest premiu, tensiunile nu au întârziat să apară. Între echipe, dar şi în interiorul echipelor. Este şi cazul lui Speak şi al iubitei sale, Ştefania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Lasă-mă în pace!”, a țipat el la ea, în timpul altei probe, la care ea îi cerea să nu piardă timpul și să se spele pe mâini.

La un moment dat, cei doi se vor despărți, se pare, căci vor trebui să facă schimb de parteneri. Vestea va fi întâmpinată cu o criză de râs de Speak. „Mamă, ce tare e asta!”, va spune el.

Speak a mai spus că cel mai greu i se pare că el și iubita lui sunt nevoiți în „Asia Express” să caute cazare și de cele mai multe ori nimeresc în locuri nu foarte curate.

„Cel mai greu este faptul că trebuie să căutăm cazare aproape în fiecare seară și de cele mai multe ori nimerim în locuri nu foarte curate. Pe mine o să mă bântuie experiența asta foarte mult timp”, a mărturisit el.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor despre experiența „Asia Express”: „N-am crezut că suntem bipolari”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x