Live acumFilm: Divergent
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Asia Express

SEZONUL 3 | IN CURAND

„Lasă-mă în pace!”. Speak şi iubita lui, Ştefania, ceartă cu țipete în Asia Express. Care este motivul

Competiţia e dură în „Asia Express” pentru Speak şi iubita sa Ştefania, la fel ca și pentru celelalte echipe de concurenți-vedete care au plecat pe Drumul Comorilor. În joc e pus un premiu pe măsură: 30.000 de euro.

Speak şi iubita lui, Ştefania, în „Asia Express”.

Şi cum toţi concurenţii vor să pună mâna pe acest premiu, tensiunile nu au întârziat să apară. Între echipe, dar şi în interiorul echipelor. Este şi cazul lui Speak şi al iubitei sale, Ştefania.

„E foarte greu! Nu știu dacă aș mai vrea să mai repet vreodată”, a mărturisit Speak, care i-a spus iubitei sale, ironic, în timpul unei probe: „Cum am venit în emisiunea asta? Noroc de tine, bă! Eu nu ltiu unde… Dacă nu erai tu, eu muream, bă! Muream… Eu nu știu cum am trăit 33 de ani! Până te-am găsit pe tine!”.

„Lasă-mă în pace!”, a țipat el la ea, în timpul altei probe, la care ea îi cerea să nu piardă timpul și să se spele pe mâini.

La un moment dat, cei doi se vor despărți, se pare, căci vor trebui să facă schimb de parteneri. Vestea va fi întâmpinată cu o criză de râs de Speak. „Mamă, ce tare e asta!”, va spune el.

Speak a mai spus că cel mai greu i se pare că el și iubita lui sunt nevoiți în „Asia Express” să caute cazare și de cele mai multe ori nimeresc în locuri nu foarte curate.

„Cel mai greu este faptul că trebuie să căutăm cazare aproape în fiecare seară și de cele mai multe ori nimerim în locuri nu foarte curate. Pe mine o să mă bântuie experiența asta foarte mult timp”, a mărturisit el.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube