Antena Căutare

Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați mai văzut! Vinde pește în Thailanda

Vedetele care au acceptat provocarea „Asia Express”, emisiune ce debutează în primăvara 2018 pe Antena 1, se confruntă deja cu greutățile unui stil de viață cu care nu sunt obișnuiți, iar suma de 1 euro pe zi este doar una dintre provocările acestui show.

Vedetele care au acceptat provocarea „Asia Express”, emisiune ce a debutat pe 12 februarie pe Antena 1, se confruntă deja cu greutățile unui stil de viață cu care nu sunt obișnuiți, iar suma de 1 euro pe zi este doar una dintre provocările acestui show. Echipa formată din Liviu și Andrei este gata de orice!

Miza este mare, competiția este strânsă, iar concurenții sunt hotărâți să ia marele premiu. Prin urmare, fac tot ce le stă în putință pentru a rămâne cât mai mult în concurs.

Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați mai văzut! Vinde pește în Thailanda

Vârciu, de exemplu, a vândut pește într-o piață din Vietnam, alături de coechipierul său Andrei. Că s-a înțeles sau nu cu localnicii, vedeți în clipul de mai sus.

În această seară, aventura Asia Express continuă! De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

O-Zone se ascultă şi în Vietnam! Fraţii Moroşanu cântă "Dragostea din tei" alături de un taximetrist!... „Asia Express” le face viața un calvar vedetelor. Daniela Crudu şi Vica Blochina, prima ceartă în echipă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x