Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați mai văzut! Vinde pește în Thailanda

 

Vedetele care au acceptat provocarea „Asia Express”, emisiune ce a debutat pe 12 februarie pe Antena 1, se confruntă deja cu greutățile unui stil de viață cu care nu sunt obișnuiți, iar suma de 1 euro pe zi este doar una dintre provocările acestui show. Echipa formată din Liviu și Andrei  este gata de orice!

Miza este mare, competiția este strânsă, iar concurenții sunt hotărâți să ia marele premiu. Prin urmare, fac tot ce le stă în putință pentru a rămâne cât mai mult în concurs.

Vârciu, de exemplu, a vândut pește într-o piață din Vietnam, alături de coechipierul său Andrei. Că s-a înțeles sau nu cu localnicii, vedeți în clipul de mai sus.

În această seară, aventura Asia Express continuă! De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe