Antena Căutare

Lora și Ionuț Ghenu, relația după „Asia Express”: "E greu să ne uităm la emisiune acum"

Lora și Ionuț Ghenu vorbesc despre relația lor după competiția „Asia Extress”: „Ne amintim lucruri pe care le-am trăit acolo”.

Lora și Ionuț Ghenu vorbesc despre relația lor după competiția „Asia Extress”: „Ne amintim lucruri pe care le-am trăit acolo”.

"Cred că doar 10% din tot ce s-a filmat se difuzează la TV. Au fost foarte multe momente emoţionante şi frumoase. La un moment dat, am mers foarte mult pe jos şi Ionuţ s-a chinuit să îmi menţină moralul sus tot drumul. Şi îmi spunea mereu că urmează un sat, dar am mers 20 de kilometri", a spus Lora la Antena Stars.

In Cambodgia ajung Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu. Raluka şi Ana Baniciu. Ei sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

Lora și Ionuț Ghenu, testul suprem în orice cuplu! Probele din "Asia Express", o nimica toată pe lângă acvarii... Vedetele ,,Asia Express” ajung în Cambodgia, a treia țară din Drumul Dragonului: au de învățat cuvinte în limba khmeră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x