Lora și Ionuț Ghenu sunt hotărâți să câștige aventura „Asia Express”, chiar dacă unul este mai fricos decât altul. Cine este mai puternic

Când au acceptat provocarea Asia Express, Lora şi Ionuț Ghenu nu știau la ce să se aștepte. Au plecat la drum, gândindu-se că se vor susține unul pe celălalt. Și așa se întâmplă. Dar cine susține pe cine?

Când au acceptat provocarea Asia Express, Lora şi Ionuț Ghenu nu știau la ce să se aștepte. Au plecat la drum, gândindu-se că se vor susține unul pe celălalt. Și așa se întâmplă. Dar cine susține pe cine?

„Mi-e dor de casă pentru că e casa noastră și oamenii sunt mișto”, a recunoscut Ionuț Ghenu.

Pe de altă parte, Lora a dat dovadă de curaj și optimism și a spus:

„Mie nu mi-e dor încă, eu sunt foarte bine aici. Chiar aveam nevoie de asta. El mai plânge noaptea din când în când.

Dar Lora a promis că va fi alături de iubitul ei.

Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reuşesc să doarmă sunt lucruri care vor depinde numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor.

Ultimele știri