Antena Căutare

Lovitură de teatru la Asia Express. Jojo și Paul Ipate au plecat acasă: „E dramatic, dar nu mai putem. E o problemă gravă!”

Asia Express te solicită la maximum, iar pentru unii concurenți drumul pe care trebuie să-l străbată până la destinația finală devine, de multe ori, imposibil. Dimineață, una dintre cele mai iubite echipe din concurs nu a fost prezentă la apel. Paul și Jojo au părăsit Asia Express

Asia Express te solicită la maximum, iar pentru unii concurenți drumul pe care trebuie să-l străbată până la destinația finală devine, de multe ori, imposibil. Dimineață, una dintre cele mai iubite echipe din concurs nu a fost prezentă la apel. Paul și Jojo au părăsit Asia Express.

Pentru cei doi concursul s-a încheiat înainte de vreme. Problemele de sănătate ale lui Paul Ipate s-au acutizat, iar crizele l-au împins să ia decizia finală. Retragerea din concurs. Hernia de disc l-a învins pe bravul concurent: „Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, dar chiar nu mai puteam. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”, a dezvăluit Paul.

Cu ochii în lacrimi, Jojo le-a transmis succes celorlalte vedete rămase în cursa pentru marele premiu: „Știam care sunt problemele lui Paul, dar am crezut că va putea trece peste. Îmi pare rău pentru că de multe ori poate trebuia să fiu mai atentă. Sănătatea lui este mai improtantă decât orice provocare”, a spus Jojo.

Momente critice. Unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Asia Express se accidentează grav: „Simt o durere incredibi... Revenire de senzație. Ei sunt înlocuitorii lui perechii Ipate/Jojo: „Ăia doi care au vrut să plece, au plecat, dar n-au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x